Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale mesajele și mailurile dintre ea și Laurențiu Reghecampf!

Postat la: 22.06.2021 - 10:46

Dacă Laurențiu Reghecampf nu a avut până acum nicio poziție oficială, Anamaria Prodan a dat mai multe declarații, iar acum a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje și emailuri dintre ea și soțul ei.

"Am să las aceste mailuri să vorbească, poate ele reușesc să vă facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURĂ DIN CARE S-A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS", a postat Anamaria Prodan, pe Instagram, alături de mesajele de mai jos. "Mii de cuvinte divine... o dragoste care nu a avut bariere și nu a ținut cont de bani sau celebritate. Un respect uluitor... lumea toată era doar a noastră", a mai scris Anamaria Prodan.

Anamaria le-a spus apropiaților că motivul dezvăluirii mailurilor a fost de a demonstra că între ei ar fi fost "o dragoste uluitoare", chiar dacă despre Reghe s-a spus că este separat de mai multă vreme de ea. "Niciodată nu o sa accept ca cele doua fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată. El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect. A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul.", a declarat Anamaria Prodan.

Mesajele AICI.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu