Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! "Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile!"

Postat la: 24.02.2021 - 17:53

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai importanți agenți români ai momentului, și-a adus aminte cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant din Londra.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie", a povestit Anamaria Prodan.

În ianuarie 2019, într-un interviu, Anamaria Prodan spunea: "Cel mai mult m-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină. Atunci, eu, un ateu convins, am mers la biserică. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă." La acel moment, Anamaria Prodan le-a cerut scuze ziariştilor pe care i-a blestemat „să aibă cancer" în 2013.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu