Andrada Precup este câștigătoarea X Factor-sezonul 9. "Vocea nevazatoare" si-a adjudecat Marele trofeu in valoare de 100.000 de euro

Postat la: 19.12.2020 - 08:58

În această noapte s-a încheiat Marea finală X Factor-sezonul 9. Câștigătoarea sezonului 9 este Andrada Precup, finalista lui Ștefan Bănică. Tânăra a a primit trofeul de 100.000 de euro. Andrada Precup a cântat în Finală alături de Adrian Daminescu piesa „România".

Sonia Mosca a cântat cu Monica Anghel piesa „Prayer", iar Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său Florin Salam, însă acesta nu a putut ajunge, așa că Florin Ristei a salvat situația și a participat la duet alături de concurentul Loredanei. De asemenea, finaliștii au avut câte un moment solo, dar și câte un moment alături de mentorii lor.

Andrada Precup este din Slatina și are 17 ani. Ea studiază la Colegiul Național de Muzică "George Enescu", unde studiază ce celebra Dana Bartzer. Andrada a fost înzestrată cu o voce extraordinară, pentru care a fost mereu apreciată. Ea este nevazatoare, dar are un auz absolut.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu