Andreea Esca, primul interviu după ce s-a zvonit că ar avea COVID-19: "Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată"

Postat la: 20.07.2020 - 16:44

Ştirile ProTV anunţă că va difuza un interviu cu Andreea Esca, după ce s-a vehiculat că vedeta postului a fost infectată cu SARS-CoV-2. Luni, de la ora 19:00, la Ştirile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile, anunţă reprezentanţii postului.

Într-un fragment de 30 de secunde, în care este promovat interviul, Andreea Esca este întrebată direct de colegul ei dacă a fost sau nu bolnavă de COVID-19. „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om", spune Andreea Esca. „Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată", explică vedeta Pro TV.

Andreea Esca lămureşte care este starea ei de sănătate, dar şi de ce a ales să nu facă o declaraţie publică până acum: „Fiecare om cred că are limitele lui şi vreau să le mulţumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio ruşine. Doar că nu mă simţeam în stare să fac acest lucru şi nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii".

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viaţa ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. „Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulţi îi pretindeau perfecţiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilităţi şi suferinţe. O veţi vedea pe Andreea Esca aşa cum n-aţi mai văzut-o şi veţi descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie ştirea, nu să prezinte ştirea, şi să ofere tuturor răspunsuri."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu