Apar noi informații despre starea de sănătate a prințesei Kate Middleton: Prințul William a răspuns întrebărilor incomode

Postat la: 07.06.2024 - 20:32

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în această săptămână, la aproape trei luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. El a declarat: „Se simte mai bine, mulțumesc. I-ar fi plăcut să fie aici astăzi."

Prințul William a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, la aproape trei luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. La întâlnirea cu veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial din Portsmouth, organizată pentru a marca a 80-a aniversare a zilei Z, William a fost întrebat de unul dintre invitați despre starea soției sale. Prințul a răspuns afirmativ: „Se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi aici."

Unul dintre invitați l-a întrebat: „Doream să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine." Prințul William a răspuns: „Da, se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi aici. Tocmai le-ar fi reamintit tuturor cum bunica ei a servit în unitatea militară din Bletchley. Așa că are multe în comun cu multe dintre doamnele de aici, care au activat în Bletchley." Kate a anunțat într-un mesaj video, în luna martie, că a fost diagnosticată cu cancer după ce a suferit o operație abdominală, în luna ianuarie.

Potrivit Palatului Kensington, prințesa a început chimioterapia la sfârșitul lunii februarie. Kate Middleton a fost surprinsă recent în public, în timp ce continuă tratamentul împotriva cancerului. Prințesa de Wales a stat departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul în martie, în timp ce urmează chimioterapie. Cu toate acestea, Kate a fost văzută recent în oraș alături de familia sa și făcând comisioane singură, potrivit surselor PEOPLE.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu