Arca lui Noe varianta aeriană: Un bărbat a încercat să urce în avion cu 17 animale sălbatice ascunse în bagaje!

Postat la: 18.08.2022 - 11:19

Maimuţe, pitoni, iguane... Un indian a fost arestat pe Aeroportul internaţional din Bangkok când era pe cale de a se îmbarca într-o cursă cu 17 animale vii în bagaje, au precizat miercuri agenţi thailandezi din domeniul protecţiei faunei, potrivit AFP.

Regatul Thailandei este un centru cunoscut pentru traficul de specii sălbatice, în special spre destinaţii ale unor pieţe importante precum Vietnam sau China, unde sunt utilizate în medicina tradiţională.

Serviciul pentru protecţia faunei şi al florei a descoperit marţi seară opt maimuţe marmoset, un fenec, un raton, trei iguane, doi varani şi doi pitoni albi în coşuri din plastic, ascunse dedesubtul unor alimente, în momentul controlul bagajelor cu raze X.

Abilash Annaduri, în vârstă de 21 de ani, urma să călătorească de pe aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok la Chennai, în estul Indiei. A fost arestat de poliţie sub acuzaţia de trafic de specii sălbatice.

Autorităţile au estimat valoarea de piaţă a acestor animale, dintre care unele nu trăiesc în Thailanda în stare sălbatică, la circa 2.700 de dolari. Animalele recuperate au fost trimise la veterinari pentru verificări medicale.

La sfârşitul lunii iunie, doi indieni au fost arestaţi pe aeroportul Suvarnabhumi în momentul când încercau să ajungă la Chennai cu peste 100 de animale vii în bagaje, dintre care 35 de ţestoase şi 50 de cameleoni.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu