Arnold Schwarzenegger, despre legătura sa cu naziștii! Dezvăluiri incredibile făcute de celebrul actor

Postat la: 11.01.2021 - 09:49

Arnold Schwarzenegger a găsit puterea să vorbească despre cel mai teribil secret al vieții sale - legăturile familiei cu Partidul Nazist! Într-un emoționant apel la unitate adresat americanilor după violenţele de la Capitoliu, Schwarzenegger a dezvăluit duminică trecutul nazist al tatălui.

În opinia fostului guvernator al Californiei, incidentele de la Washington au reprezentat o tentativă eșuată de lovitură de stat pusă la cale de preşedintele Donald Trump. Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, Arnold Schwarzenegger, care s-a născut în Austria, în 1947, a făcut o comparaţie între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi „Noaptea de cristal" din Germania anului 1938. Este noaptea pogromului, când naziştii au devastat case şi magazine deţinute de evrei.

„Miercuri a fost Ziua de cristal aici, în Statele Unite. Am crescut înconjurat de oameni înfrânţi care beau pentru a-şi uita vinovăţia de a fi participat la cel mai rău regim din istorie. Nu am împărtăşit niciodată acest lucru în public, dar tatăl meu venea beat acasă, o dată sau de două ori pe săptămână, ţipa, ne bătea şi o speria pe mama", a spus el, cu aer grav, aşezat la un birou. Fără a-și acuza în vreun fel părintele, fostul Mister Olimpia a explicat: „Tatăl meu, la fel ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni şi ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni".

„Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, al unor alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui. Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi", a mai spus Arnold. În final, actorul s-a declarat bucuros că totul se va încheia pe 20 ianuarie: „Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu