Batut crunt de nevasta un barbat a cerut ordin de restrictie. Sotia l-a amenintat ca-l opareste cu apa fiarta!

Postat la: 19.01.2021 - 13:20

Un barbat din judetul Suceava a cerut si a obtinut un ordin de restrictie impotriva sotiei sale violente, care l-a batut de mai multe ori, iar la ultimul scandal a incercat sa-l opareasca.

Barbatul de 48 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a sunat vineri la 112 si a cerut ajutor, spunand ca sotia lui de 40 de ani l-a luat la bataie. Echipajul care a ajuns la locuinta celor doi soti a aflat de la barbat ca partenera lui nu numai ca la batut, ci a incercat sa-l opareasca cu apa fiarta, potrivit Monitorul de Suceava.

Nu este prima data cand barbatul terorizat de sotie cere ajutorul autoritatilor. La sfarsitul anului trecut, el a depus o plangere penala pentru "lovire si alte violente", dupa un alt incident violent. Acest dosar este in curs de solutionare.

Dupa cel mai recent incident violent, politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protectie provizoriu, constatandu-se existenta unui risc iminent asupra integritatii si vietii victimei.

Astfel, incepand cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protectie pentru 5 zile, o hotarare a instantei de judecata urmand sa confirme si sa prelungeasca in acest interval, daca magistratii vor considera ca este necesar.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu