Bittman crede că Esca nu a avut COVID-19: "Nu e nimic adevărat acolo. E un trust care ne sperie zi de zi"

Postat la: 12.11.2020 - 17:46

Dan Bittman, cel care s-a declarat antimască, nu crede că Andreea Esca a fost infectată cu COVID-19. Artistul pune totul pe seama conspirațiilor care circulă în ultimele luni, conform cărora artiștii și influencerii ar fi plătiți ca să se dea bolnavi.

„S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor... Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar... părerea mea e că nu e nimic adevărat", a declarat, într-o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu, Dan Bittman. "Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul... Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem."

Dan Bittman a vorbit și despre situația creată de pandemia de coronavirus în România. Acesta a spus că lucrul cel mai trist este că mor oameni în fiecare zi, ceea ce, în opinia sa, arată neputința autorităților. „Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aş veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid pieţele? Eu mă mir că opoziţia asta slabă a reuşit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea pieţelor. Cu lingura cu care îţi iei măsline de la supermarket, poţi să te infectezi mai uşor decât în piaţă", a mai spus Dan Bittman.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu