Bloggeriţa Gabby Petito supranumită "fiica Americii" a fost găsită moartă

Postat la: 20.09.2021 - 16:25

Cauzele decesului bloggeriței Gabby Petito, supranumită "fiica Americii”sunt încă învăluite în mister. Aceasta a fost găsită moartă, principalul suspesct fiind partenerul ei, care este de negasit, asa ca "thriller-ul continuă", dupa cum apreciaza presa din SUA.

Trupul tinerei a fost găsit în Wyoming. Până la sfârşitul lunii august, urmele vedetei Instagram, în vârstă de 22 de ani, erau pierdute. Mai întâi a fost găsit un cadavru într-o pădure din Teton, Wyoming (SUA), apoi a venit confirmarea de la FBI: trupul este, cel mai probabil, al bloggeriţei Gabby Petito, care a dispărut la sfârşitul lunii august, în timp ce era în excursie cu iubitul ei, Brian Laundrie. Povestea fetei, supranumită de presa locală „fiica Americii", a ţinut Statele Unite în suspans.

„Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată", au spus, într-o conferinţă de presă, cei de la FBI. Cauzele morţii sunt învăluite în mister. Acum, anchetatorii se concentrează asupra iubitului, Brian, dispărut de marţea trecută. Tânărul le-a spus părinţilor că se află în Florida. În momentul de faţă, poliţia consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă", dar nu este acuzat de nicio infracţiune.

Cuplul a plecat în iulie într-o excursie care urma să dureze 4 luni, împărtăşind pe conturile de socializare tot ceea ce făcea. Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuieşte în New York, a raportat-o ​​dispărută. Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informaţie. „Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul", a spus familia tinerei. Prin urmare, thrillerul cuplului foarte popular pe reţelele de socializare continuă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu