Cătălin Măruță a fost pus la zid de Antonia. Ce a spus ea despre prezentatorul tv

Postat la: 22.05.2021 - 18:32

Cătălin Măruță a fost pus la zis de îndrăgita cântăreață Antonia. Aceasta l-a criticat aspru pe soțul Andrei pentru modul în care face audiență la televizor, folosind atât numele ei cât și al lui Alex Velea. Este fără precedent ce s-a întâmplat.

Într-un story postat pe pagina de Instagram, Antonia a avut o reacție neașteptată. Aceasta a lansat un mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță. Artista susține că nu mai suportă ca prezentatorul TV să menționeze numele său și al iubitului ei în diverse întrebări sau provocări din cadrul emisiunii sale, în contextul în care, majoritate vedetelor invitate sunt provocate să răspundă la o serie de întrebări. Antonia susține că există o diferență dintre abuzul pe care îl face Cătălin Măruță și obsesia pe care o are pentru audiență. Ea a adăugat că tot ceea ce face prezentatorul tv este să caute o reacție din partea sa și a lui Alex Velea și totodată susține că totul s-a transformat într-o campanie de denigrare a numelor celor doi.

Mesajul postat de Antonia:

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs", a scris Antonia pe contul său de Instagram. Artista a mai adăugat că toate întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea și vrea să afle care este motivul real. „Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. „Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că „producătorii sunt de vină", a continuat iubita lui Alex Velea. De menționat este faptul că Antonia, și Alex Velea formează un cuplu de doi ani, fiind părinții a doi băieți. Cei doi urmează să facă și nunta în curând.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu