Casa Andreei Marin, prădată din nou de hoţi. Vedeta pare sa fie tinta unor furturi in serie din comunitatea infractorilor

Postat la: 21.03.2021 - 13:06

Andreea Marin trece din nou prin neplăceri din cauza hoţilore. Vila din Voluntari în care vedeta locuieşte alături de fiică şi de iubit a fost călcată de hoţi, însă aceştia au declanşat alarma şi nu au reuşit să pătrundă în imobil.

"La data de 20 martie a.c., în jurul orelor 21:00, poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din oraşul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracţiunea de furt calificat. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat", e arată în comunicatul IPJ Ilfov. Este vorba despre locuinţa Andreei Marin, ţintă favorită a hoţilor, de-a lungul timpului.

Surse din cadrul Poliţiei au confirmat că vedeta nu se afla acasă la acea oră, iar hoţii nu au reuşit să pătrundă în imobil. Au declanşat sistemul de alarmă, iar firma de pază care monitoriza vila s-a deplasat la faţa locului şi a apelat numărul de urgenţă 112. Nu e prima dată În 2018, Andreea Marin şi-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat şi a montat camere de luat vederi peste tot după ce, în 2015, liniştea căminului i-a fost zguduită de nişte hoţi care au sărit gardul, au spart geamurile imobilului şi au sustras diverse bunuri.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu