Cele 7 profeţii ale lui Nostradamus pentru 2021 sunt ingrozitoare: zombi, comete, cutremure, foamete, soldaţi roboţi

Postat la: 02.01.2021 - 11:01

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc încurajatoare, ba mai mult celebrul astrolog a prezis un an tulburător, catastrofal, apocaliptic.

1. Desi pare rupt dintr-un SF, interpreţii profeţiilor lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, omenirea va trebui să se ocupe de zombi. Un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi. Şi, după o perioadă de convieţuire care nu este tocmai paşnică, va duce la dispariţia rasei umane.

2. Foamea şi foametea: o problemă la fel de veche ca lumea, dar proporţiile ei vor fi fără precedent şi va ucide mulţi locuitori ai pământului.

3. Potrivit exegeţilor lui Nostradamus, simbolul cămilei care apare în catrene este un semnal fără echivoc: în 2021, musulmanii vor deveni stăpâni ai lumii. Pentru unii, echilibrul dintre declinul demografic al Vechiului Continent şi o imigraţie din ce în ce mai masivă din ţările musulmane va fi suficient pentru ca acest lucru să se întâmple. În această privinţă, Nostradamus însuşi ar vorbi despre o „mare înlocuire" în secole. Pentru alţii, pe lângă faptul că vor domina numeric, musulmanii vor cuceri Europa prin război.

4. „Furtuni solare şi războaie nesfârşite" „Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele", scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul. Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase. Cu condiţia să rămână.

5. "Mercur în Săgetător, Saturn în declin" - se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021. Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.

6. Cu o imagine elocventă - „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul", Nostradamus ilustrează coliziunea unei comete de mici dimensiuni cu planeta Pământ care va provoca o catastrofa unei insamnate zone de pe Terra (ceva asemanator cu "Fenomenul Tungusk").

7. Conform previziunilor Nostradamus, în 2021 armata SUA va dispune de soldaţi roboţi, roboţii super-inteligenţi, care ar trebui să înlocuiască oamenii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu