Cine ocupă primul loc în topul personalităților care ar putea muri în 2021

Postat la: 02.01.2021 - 12:49

O listă controversată a personalităților care ar putea muri în 2021, din cauza vârstei, a fost criticată dur de internauți. Proprietarii misterioși ai site-ului pe care apare de trei ani aceasta lista spun că s-au inspirat dintr-un "joc bolnav" din 1986, care a prezis moartea actorului Cary Grant.

Un site „neortodox" încearcă să prezică trecerea în neființă a unor personalități, în 2021, unele fiind adevărate „tezaure naționale" în Marea Britanie. DeathList alcătuiește o listă morbidă cu 50 de nume de vedete, care ar putea deceda în 2021. 2020 a fost un an mizerabil, din cauza pandemiei, dar să nu uităm că și pe fondul dispariției dintre noi a unor staruri adorate, precum actorul Chadwick Boseman și legenda baschetului american Kobe Bryant. DeathList se laudă cu un „record absolut", deoarece ar fi prezis 18 din decesele înregistrate în 2020 în rândul celebrităților. Printre acestea se numără Vera Lynn, Nobby Stiles și criminalul în serie Peter Sutcliffe. Mai mult, doar 25 din starurile de anul trecut pot apărea în lista din 2021.

Site-ul controversat este extrem de criticat, deoarece include în „clasamentul negru" vedete iubite de milioane de admiratori. Prințul Philip a fost pe locul I în topul din 2020 își păstrează poziția și în 2021. Un alt actor „vizat" de aceștia este Dick Van Dyke. Potrivit site-ului, aceste supoziții ar putea deveni „știință", deși este greu de crezut. Când o personalitate moare, membri ai forumului „sărbătoresc" evenimentul. De exemplu, după decesul lui Valery Giscard d'Estaing, fost președinte al Franței, internauții au postat mesajul morbid „Discard Giscard".

Site-ul a prezis cu acuratețe decesul a 17 personalități, dispărute în 2017. În 2019, „pariorii" au prezis 13 morți celebre, iar în 2020, un „record" de 18 decese. Dar acești „ciocli virtuali" nu ghicesc întotdeauna ce vedetă va muri. Astfel, din fericire, Betty White, Angela Lansbury, Jimmy Carter, Tony Bennett, Desmond Tutu, Willie Nelson și David Attenborough sunt încă în viață, deși s-au aflat pe lista infamă în 2020. În anii trecuți, DeathList a prezis însă moartea unor personalități precum Margaret Tatcher, Nelson Mandela, Papa Ioan Paul al Doilea, Frank Sinatra. Pe de altă parte, decesele unor artiști uriași precum David Bowie, Prince și Alan Rickman nu au fost prezise de site-ul respectiv.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu