Cum se simte Gabriel Cotabiţă după ce a fost internat în spital cu Covid-19

Postat la: 05.01.2021 - 19:57

Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, starea artistului nu este gravă, potrivit spuselor soției sale, Aela, care nu oferit detalii despre spitalul în care se află acesta.

Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte", a declarat soţia artistului.

În 2015, cântăreţul a fost în comă timp de trei săptămâni, în urma unui stop cardio-respirator. "Este o experienţă atât de importantă, încât n-aş putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun, însă, că în niciun caz nu trebuie să vă fie frică de moarte şi că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine", declara acesta, după ce şi-a revenit.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu