Dan Negru o apără pe Diana Șoșoacă: "RAI e privită ca o televiziune profesionistă. Aiurea! Sunt mari pentru că stăm în genunchi"

Postat la: 14.12.2021 - 14:27

Dan Negru spulberă scandalul TV în care e implicată senatoarea Diana Șoșoacă. După ce un interviu pe care aceasta trebuia să îl acorde televiziunii Rai din Italia a degenerat într-un mega scandal, încheiat cu audieri la poliție, după ce soțul senatoarei ar fi agresat un polițist care venise să aplaneze conflictul.

"Scandalul avocatei Șoșoacă cu televiziunea Rai e breaking news in Romania si RAI e privită ca televiziunea profesionistă. Aiurea! RAI performează in divertisment tv dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice. Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încerca să curețe imaginea murdară politică pe care o are. E o practică des folosită in trusturi media europene sau americane: faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă și acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televziuni din trust o fac.

Asta face RAI! Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împarțite de principalele grupări politice din Italia : Rai Uno este pro-guvernamental Rai Due este de centru-dreapta RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle. E tot in joc politic. Nu va mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pemtru că stăm noi in genunchi", scrie Dan Negru pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu