Detalii despre boala de care suferă Celine Dion: "Să sperăm că vom găsi un miracol"

Postat la: 24.04.2024 - 20:03

Cântăreaţa Céline Dion a vorbit despre boala sa în primul interviu pe care l-a acordat după anunţarea diagnosticului, publicat miercuri în cel mai recent număr al revistei Vogue France, pe a cărui copertă figurează vedeta canadiană.

Diagnosticată în toamna lui 2022 cu o patologie neurologică rară, sindromul persoanei rigide (SPR), cântăreaţa din Quebec, în vârstă de 56 de ani, a declarat că urmează "terapie atletică, fizică şi vocală" cinci zile pe săptămână, timp în care îşi lucrează atât corpul, cât şi vocea.

"Merge bine, dar e mult de muncă. Câte o zi, pe rând", a mărturisit Céline Dion într-un lung interviu. "Nu am învins boala, este încă în mine şi pentru totdeauna. Să sperăm că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca cu ajutorul cercetării ştiinţifice, dar trebuie să învăţ să trăiesc cu ea" a mai spus vedeta.

Întrebată despre capacitatea sa de a reveni pe scenă, Céline Dion a explicat că nu este în măsură să răspundă la această întrebare. "Nu ştiu... Corpul meu îmi va spune", a declarat ea în interviul însoţit de mai multe fotografii în care vedeta poartă ţinute create de mari designeri francezi.

Slabeste rapid si usor cu ajutorul Lipovon. Ingrediente naturale. Livrare imediata. Artista cu peste 250 de milioane de albume vândute a comentat, de asemenea, într-un interviu video, o serie de momente notabile din cariera sa de 40 de ani, în care poate fi auzită cântând fără oprire timp de câteva secunde.

Céline Dion a avut o scurtă apariţie surpriză, la începutul lunii februarie, la gala de decernare a premiilor Grammy din Los Angeles, Statele Unite, ocazie cu care i-a înmânat artistei Taylor Swift cea mai prestigioasă distincţie a serii, acordată la categoria "Albumul anului".

Vedeta din Quebec nu a mai urcat pe scenă de la un concert la Newark (Statele Unite) susţinut în martie 2020. Turneul său, "Courage World Tour", a fost apoi întrerupt de pandemia de COVID-19. Din 2021 a suferit din cauza efectelor SPR.

Afectând aproximativ una din un milion de persoane, acest sindrom provoacă dureri severe şi dificultăţi de mişcare, îngreunând activităţile fizice solicitante.

La sfârşitul lunii ianuarie, Amazon Prime Video a anunţat lansarea viitoare a unui documentar despre cântăreaţă, intitulat "I Am: Céline Dion", în care doreşte să "sensibilizeze" publicul cu privire la afecţiunea de care suferă vedeta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu