DJ Erick Morillo a fost găsit fără viaţă în casa sa din Miami. Vedeta cunoscută pentru piesa „I like to move it" avea 49 de ani

Postat la: 02.09.2020 - 10:04

Decesul starului muzicii house, cunoscut pentru hit-ul său din anii '90 „I Like To Move It", vine la câteva săptămâni după ce Erick Morillo a fost acuzat de agresiune sexuală.

Conform Music Fanpage, care citează site-ul TMZ, DJ-ul a murit la doar 49 de ani în circumstanţe neclare. Corpul său a fost găsit în Miami Beach de poliţişti, care au mers la el acasă după ce au fost sunaţi. Moartea sa vine la doar câteva săptămâni după arestarea sa la Miami, suspectat de agresiune sexuală. Iniţial, DJ-ul a negat acuzaţiile, dar după un test ADN s-a lăsat în mâinile avocatului său.

Vedetă a muzicii house internaţionale, Morillo a produs cel mai mare succes al său în anii '90 cu piesa electro-dance „I Like to Move It", pe care a lansat-o sub numele de scenă Reel 2 Real. A câştigat premiul pentru cel mai bun DJ de trei ori la DJ Awards şi a fost proclamat de câteva ori cel mai bun DJ internaţional.

Vestea morţii sale vine la aproximativ o lună după ce Morillo a fost arestat la Miami sub acuzaţia de agresiune sexuală, pentru un episod care datează din decembrie 2019. Presupusa victimă a susţinut că s-a dus la el acasă la DJ, ar fi rezistat avansurilor şi ar fi mers să doarmă într-o altă cameră, însă s-a trezit „goală pe pat, cu Morillo la marginea patului, de asemenea, gol".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu