"Era toxic!" Prințul Harry dezvăluie de ce a părăsit Casa Regală britanică

Postat la: 26.02.2021 - 14:56

Prințul Harry a dezvăluit de ce s-a retras de la îndatoririle regale, într-un interviu TV pentru prezentatorul american James Corden. El spune că s-a mutat în Statele Unite alături de Meghan Markle deoarece presa din Marea Britanie era „toxică" și îi „distrugea" sănătatea mentală.

„Nu a fost vorba despre a pleca, ci de a face un pas înapoi", a spus Harry, în vârstă de 36 de ani, explicând că trebuie să-și scoată familia de acolo. „A fost un mediu cu adevărat dificil, așa cum cred că mulți oameni au văzut. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea mentală, e toxic. Am făcut ceea ce orice soț și ceea ce orice tată ar face ", a mai spus Harry.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au părăsit definitiv casa regală britanică, anunţând-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei, a anunţat recent Palatul Buckingham. Harry şi Meghan, care au anunţat recent că aşteaptă al doilea copil, au şocat anul trecut membrii familiei regale după ce şi-au anunţat intenţia de a renunţa la atribuţiile regale.

″Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale″⁣, a precizat Palatul Buckingham. ″Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale″⁣, se mai spune în comunicat. Cei doi s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, în 2020, apoi au semnat un contract de producţie multianual cu Netflix Inc., considerat un prim pas major în vederea dobândirii independenţei financiare faţă de familia regală britanică.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu