Hoț descoperit de proprietarii casei în timp ce le mânca creveții și bea bere. Le-a cerut scuze și a lăsat 200 de dolari pe un scaun

Postat la: 07.02.2022 - 16:31

Un hoț a pătruns într-o casă din New Mexico, unde s-a spălat, a dormit și a mâncat. Ziua următoare, când proprietarii s-au întors acasă, l-au descoperit pe bărbat stând la masă și au observat că deține o pușcă semi-automată.

Polițiștii din Santa Fe au primit un apel duminică, 6 februarie. Proprietarii unei case au spus că un hoț a pătruns în locuința lor prin efracție, după ce a spart un geam, profitând că erau plecați. Mai mult, au menționat și că are o pușcă semi-automată. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost surprins în timp ce bea bere și mânca creveți. În mod surprinzător, le-a cerut scuze, a spus că avea nevoie de un loc în care să doarmă, iar apoi a lăsat 200 de dolari pe un scaun, și-a luat pușca și a plecat, după cum au relatat chiar proprietarii. Polițiștii l-au depistat ulterior, iar bărbatul le-a spus că a lăsat cei 200 de dolari deoarece s-a simțit prost că a spart geamul ca să intre în casă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu