Interzis minorilor la iUmor: Bendeac şocat de concurenta care avea masca de protecţie pe post de bikini tanga

Postat la: 23.02.2021 - 08:57

O concurentă "iUmor“ a reuşit să surprindă juriul şi publicul, dar nu neapărat într-un mod plăcut. Femeia a purtat câteva măşti de protecţie pe post de lenjerie intimă: bikini si sutien.

Bia Khalifa (n.r. Mia Khalifa este o cunoscută vedetă XXX) şi-a făcut apariţia pe scena iUmor într-o ţinută care a atras imediat atenţia. "Trăim o perioadă tare dubioasă, nu ştiu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este aşa", a fost reacţia Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei și care a concluzionat: "S-a nenorocit lumea, băi băiatule".

La randul lui, Mihai Bendeac, care s-a declarat șocat, a intrebat-o pe concurenta: "Bianca, dacă vrei să mă asculţi, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că eşti sexy. Bianca, accepţi că poţi, pentru unele persoane, să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric "NU".

Întrebată de către Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei, Bia Khalifa a răspuns că muzica se numără printre ele. Şi-a dat seamă că îi place să cânte doar atunci când a încercat acest lucru, iar acum are la activ trei piese lansate. La 20 de ani, tânăra a reuşit să termine cele opt clase şi a fost prima fată din România care şi-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conţinut pentru adulţi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu