Ipocrația, primul smartbook din România! Irinel Columbeanu își va invita fostele partenere la lansarea unei cărți unice

Postat la: 08.12.2021 - 13:37

Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze o carte despre viața lui, dar și despre femeile care i-au fost alături. Lansarea primului "smartbook" din Romania va avea loc la CCIB (Camera de Comerț și Industrie București - str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 3, Aula Carol I,) în data de 15 decembrie ora 15.

Fostul milionar suține că urmează și alte volume, dar primul va fi lansat în curând, iar printre invitații la marele eveniment se vor afla și anumite persoanje din carte.

Irinel Columbeanu face si cateva dezvăluiri din cartea pe care o a lansa în curând și unde afaceristul își va invita fostele partenere la lansare. Columbeanu mentioneaza relațiile lui cu Romanița Iovan, cu Anna Lesko, dar și despre căsnicia cu Monica Gabor. Despre fostele partenere, dar și despre drumul său în viață, fostul milionar a decis să scrie mai multe volume.

Pentru a putea lansa o astfel de carte biografică, Irinel Columbeanu s-a asigurat că are aprobarea anumitor persoane despre care a scris. Deși nu a dorit să dea detalii, fostul milionar de la Izvorani a menționat că unele chiar vor fi prezente la lansare.

„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstreaz o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții", a dezvăluit Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.

Din dornța de a nu le răpi cititorilor șansa de a descoperi singuri dezvluirile făcute în carte, Columbeanu s-a rezumat la a menționa că sunt și informații care erau secrete până acum. „Vor fi și secrete. Secretele cele mai interesante sunt secretele sub lumina zilei", a spus autorul.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu