Jane Fonda a făcut declarații explozive despre actorul Robert Redford: "Are o problemă cu femeile!"

Postat la: 28.05.2023 - 22:10

Jane Fonda s-a destăinuit despre colaborarea cu Robert Redford în timpul unei conversații la Festivalul de Film de la Cannes 2023, vineri, spunând că lui Redford "nu-i plăcea să sărute", relatează Deadline.

Fonda, în vârstă de 85 de ani, și Redford, în vârstă de 86 de ani, au jucat împreună în patru filme, primul dintre ele, "The Chase", a avut premiera în 1966.

Mai recent, Fonda și Redford au jucat împreună în 2017 în drama romantică "Our Souls at Night", produsă de Netflix, în care cei doi au interpretat rolul unei văduve și al unui văduv care stârnesc o legătură profundă, potrivit IMDB.

Oricât de îndrăgostiți ar fi apărut actorii pe ecran în trecut, Fonda a spus că lucrurile nu au fost la fel în spatele scenei.

"Nu-i plăcea să se sărute", a spus Fonda. "Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că este vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile"

În ciuda faptului că nu și-a menajat cuvintele despre Redford, Fonda a împărtășit puțină dragoste pentru fostul ei coleg de platou în cadrul aceleiași conversații de la Cannes, potrivit Vulture.

Potrivit publicației, Fonda a spus că a fost "îndrăgostită de el" în timpul a trei dintre cele patru filme pe care le-au făcut împreună.

"M-am simțit foarte bine", a spus ea, în ciuda faptului că a crezut că proasta lui dispoziție era din vina ei. Totuși, totul s-a schimbat atunci când au filmat "Our Souls at Night".

"Câți ani aveam, vreo 80 de ani, sau ceva de genul ăsta", a spus ea, "Știam că în sfârșit m-am maturizat, pentru că atunci când venea pe platou cu trei ore întârziere, într-o dispoziție proastă, știam că nu era vina mea. Întotdeauna ne-am simțit bine. Este o persoană foarte bună".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu