Lady Gaga e Văduva Neagră care a ordonat uciderea moştenitorului Gucci. Povestea tenebroasă a cuplului Patrizia-Maurizio

Postat la: 17.03.2021 - 11:25

Cântăreaţa Lady Gaga filmează în această perioadă pentru lungmetrajul „House Of Gucci”, în care joacă rolul principal. Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Maurizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei.

Deşi condamnată, Patrizia Reggiani neagă şi astăzi crima. Cum a început şi s-a sfârşit una dintre cele mai tulburătoare poveşti de dragoste din lumea modei? Cuplurile celebre sunt mereu în vizorul publicului, poate tocmai de aceea încearcă să aibă mereu o imagine perfectă. În interior, însă, lucrurile nu stau nici pe departe ca imaginea afişată, ci ascund o realitate întunecată şi turbulentă.

Uintre cele mai bune exemple în acest sens este cuplul Maurizio Gucci-Patrizia Reggiani. Când Patrizia Reggiani s-a căsătorit cu Maurizio Gucci, au devenit unul dintre primele cupluri celebre ale Italiei. Apoi, el a părăsit-o, iar ea l-a ucis. Asasinarea lui Maurizio Gucci (46 de ani), în biroul său, şi procesul care a urmat, au captivat Italia la sfârşitul anilor '90. Erau lucruri senzaţionale în Milano, unde avusese loc această execuţie în stil mafiot.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu