Lovitură grea pentru Andreea Berecleanu! Ce a hotărât instanța în procesul de partaj cu Andrei Zaharescu

Postat la: 14.12.2021 - 16:39

La opt ani de la divorț, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu încă se mai ceartă în justiție pe o parte din averea pe care au strâns-o în timpul căsătoriei.

Andreea Berecleanu (46 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Constantin Stan, cu care s-a căsătorit în 2016, dar încă nu și-a încheiat socotelile cu fostul soț, Andrei Zaharescu (62 de ani). Cei doi încă se mai ceartă pe avere, iar cea mai recentă decizie a judecătorile îi dă câștig de cauză lui Zaharescu. Săptămâna trecută, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au luat o nouă decizie în procesul de partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi.

Din păcate pentru Andreea, hotărârea nu este în avantajul vedetei de la Prima TV. Mai exact, judecătorii au respins capătul de cerere prin care aceasta îi solicita fostului ei soț suma de 63.837,59 lei, bani care provin din investițiile pe care familia Zaharescu-Berecleanu le-ar fi făzut în firma pe care cei doi foști soți au avut-o la un moment dat.

Decizia nu este însă definitivă, așa că Andreea mai are o șansă să-și recupereze banii despre care crede că i se cuvin. "Admite excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei", se arată în decizia instanței.

După ce au divorţat, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu şi-au refăcut vieţile şi sunt mai fericiţi ca oricând. Zaharescu s-a căsătorit cu o fostă avocată pe nume Cosmina Ionescu, care i-a dăruit un băieţel, iar Andreea Berecleanu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul chirurg estetician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit în 2016. Cei doi copii pe care vedeta Prima TV îi are cu fostul soț, Eva și Petru, au rămas în grija ei după divorț.

Deși au fost mai multe zvonuri despre infidelitatea lui Zaharescu, Andreea a susținut mereu că divorțul a venit pe fondul neînțelegerilor dintre ei. „La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial", a declarat la vremea respectivă Andreea.

Deşi sunt fericiţi cu actualii parteneri de viaţă, soţi Berecleanu şi Zaharescu nu şi-au încheiat definitiv socotelile în primăvara anului 2013, atunci când au divorţat. La vremea respectivă magistraţii au stabilit divorţul, o pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor şi chiar au împărţit o parte din averea agonisită pe perioada celor 15 ani de căsnicie: o casă, precum şi alte bunuri materiale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu