Luana, prima reacţie după ce Cabral a anunţat că fiica lor nu vorbeşte cu el: „Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka"

Postat la: 06.06.2021 - 11:10

Luana Mitran, aşa cum o chema înainte de căsătoria cu Cabral, a avut o primă reacţie după ce Cabral a dezvăluit public că fiica lor nu mai vorbeşte cu el. Jurnalista este fermă: nu vrea să mai audă de cel cu care a fost împreună din 2001, până în 2006.

În ediţia "Vorbeşte lumea", din 27 mai, Cabral a stat de vorbă cu Lora şi cu Cove despre faptul că i se va naşte al treilea copil, Andreea Ibacka fiind din nou gravidă, însă a făcut unele declaraţii care au detonat o supărare imensă în prima lui familie. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Ştie că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacţie însă, ea e în perioada aceea dificilă. Aşteptăm!", a spus Cabral. La puţin după emisiune, şi după apariţia ştirilor în presă, Luana, prima lui soţie, care acum este speaker, trainer şi life coach, a anunţat pe Facebook: "«Ibacka» si «moi», ne-am despărţit azi ca brand-uri", supărată de pe declaraţiile fostului soţ.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu