Mick Jagger a intrat să bea o bere într-un bar din SUA și nimeni nu l-a recunoscut. Patronul s-a ales cu o reclamă fantastică

Postat la: 08.10.2021 - 15:10

Mick Jagger, solistul The Rolling Stones, s-a oprit să bea o bere la un bar din Carolina de Nord, unde urma să aibă concert ziua următoare. Contrar așteptărilor, a trecut total neobservat.

"În oraș, în ultima noapte în Charlotte, Carolina de Nord", este descrierea pe care a adăugat-o la o poză cu el, la barul cu pricina, postată pe Twitter. Deși în imagine se pot observa oameni pe fundal, cântărețul nu a fost recunoscut. "A fost aici, apoi a plecat. Nu a spus nimeni că a fost cineva faimos aici, deci cred că nu au observat", a declarat presei Brian Wilson, proprietarul barului.

Wilson a mai spus că localul său este "eclectic", deci locul ideal pentru un megastar care nu vrea să fie observat. Fotografia postată pe Twitter de artistul legendar a atras atenția ca un magnet asupra localului banal din Charlotte, patronul fiind asaltat pentru interviuri de zeci de ziariști, inclusiv de către cei de la CNN.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu