Mihai Bobonete: "Merg la psiholog de ceva vreme". Fobia cumplită care-l ține treaz noaptea

Postat la: 04.07.2022 - 20:20

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut pentru "Las Fierbinți", a recunoscut că are mai multe frici, drept urmare merge la psiholog pentru a le depăși.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final. Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor", a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Mihai Bobonete este căsătorit din 2003 cu partenera sa, Cătălina, pe care a cunoscut-o la o petrecere. Spune că a fost dragoste la prima vedere. „Pe Cătă am cunoscut-o într-o seară la cantina internatului liceului ‘Mihai Viteazul din Slobozia. Era ceva discotecă sau petrecere și de când am văzut-o a fost dragoste la prima vedere. Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul "Împlinire". Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea. Momente grele au fost și ele, dar pe cine interesează acum asta? Va dați seama că în ăștia 30 de ani nu a fost doar lapte și miere, dar important este că, de fiecare dată, am reușit să trecem cu bine peste și să avem puterea să acceptăm și să ne bucurăm de prezent", a spus actorul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu