Omul care s-a transformat în câine face un anunț important despre viața sa: vrea sa fie cu totul altceva!

Postat la: 01.06.2024 - 09:02

Un japonez care a cheltuit peste 14.000 de dolari pe un costum realist de câine pentru a putea deveni un border collie spune acum că speră să își îndeplinească "visul" de a se transforma într-un alt animal. Bărbatul și-a achiziționat între timp și un costum de Husky.

Toco the Human Collie a declarat că provocările de a se mișca ca un câine l-au determinat să ia în considerare imitarea unei serii de alte animale. "Câinii și oamenii au structuri osoase diferite și modul în care își îndoaie picioarele și brațele, așa că este foarte dificil să faci mișcări care să arate așa", a spus Toco. "În mod realist, aș putea să devin un alt câine, un panda sau un urs", a declarat Toco pentru postul de știri japonez WanQol. "O vulpe sau o pisică ar fi, de asemenea, drăguț, dar sunt prea mici pentru ca oamenii să încerce. Mi-ar plăcea să îmi îndeplinesc visul de a deveni un alt animal într-o zi", a declarat japonezul.

Toco, care își împărtășește viața și experiența de a trăi ca un câine pe canalul său de YouTube intitulat "Vreau să fiu un animal", a primit reacții intense de respingere și batjocură cu privire la stilul său de viață.

Toco și-a exprimat cât de greu îi este să meargă în patru labe într-un interviu în exclusivitate pentru The Post, în septembrie: "Mai degrabă decât să fie greu sau inconfortabil din punct de vedere fizic, sentimentele de entuziasm și distracție pe care le primesc din această experiență sunt mai puternice", a spus el la acea vreme.

Cu toate acestea, dorința lui Toco de a fi un câine nu este un act. El a declarat că a visat să trăiască ca un animal cu mult înainte de a-și comanda costumul de collie: "Am vrut să fiu un animal de când mă știu", a spus el.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu