Păpușile sexuale dotate cu inteligență artificială: pot să simtă și să poarte conversații. Prețurile uriașe la care ajung

Postat la: 21.08.2021 - 11:42

Păpușile sexuale nu mai sunt simple manechine din plastic, ci au ajuns la cu totul alt nivel, astfel că seamănă tot mai mult cu o ființă reală. Deși nu se pot deplasa încă singure, cele mai noi pot "să simtă" și să spună fraze simple.

Totul este posibil datorită unui soft cu inteligență artificială, în genul asistentului personal "Alexa", dezvoltat de Amazon, potrivit Business Insider. Publicația arată și că acești roboți au înregistrat vânzări considerabile în anul 2020, în timpul carantinei.

Previziunile experților în robotică și inteligență artificială sunt că nu mai este mult până când păpușile vor putea să învețe singure, pe baza experiențelor anterioare, potrivit newsy.com.

De exemplu, în prezent, roboții sexuali au capacitatea să își amintească detalii legate de filmele preferate ale omului, dacă are copii, sau dacă este deranjat de anumite cuvinte.

Păpușile de acest tip sunt și foarte scumpe. Prețurile pornesc de la 10.000 de dolari. O variantă mai ieftină a unei astfel de jucării nu scade, totuși, sub 3.000 de dolari.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu