Pescobar îşi vinde bolidul de lux, spectaculosul Lamborghini Urus

Postat la: 24.09.2023 - 08:25

650 de cai putere are spectaculosul Lamborghini Urus achiziţionat de Pescobar cu aproximativ zece luni în urmă. Bolidul, cumpărat la vremea aceea cu 300.000 de euro, aşteaptă acum să-şi găsească un nou proprietar.

Motivul pentru care Pescobar îşi vinde bolidul de lux nu este foarte clar. Afaceristul a motivat doar că „n-avem ce face cu atâtea (maşini - n.red.), dă urât după aia".
„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia", sună anunţul de vânzare postat de Escobar pe TikTok.

Patronul de la Taverna Racilor şi-a achiziţiont bolidul în noiembrie 2022 şi l-a și botezat, în stilul lui, „pescomobilul". El a dezvăluit că vrea să-i dea BMW-ul modelul X6, pe care îl deţinea la acel m0oment, surorii sale.

„Pescobar și-a luat pescomobilul. (...) M-am făcut singur fericit că am muncit de am rupt. Acum întrebare întrebătoatoare: 1. Nu vând X6-le, i-l dau cadou lui soră-mea, nu vând Ferrari, nu vând Lamborghini că abia l-am luat", a spus Pescobar pe TikTok.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu