Prințul Harry și Meghan Markle "au pierdut totul" în prăbușirea Silicon Valley Bank

Postat la: 12.03.2023 - 13:11

Prințul Harry și Meghan Markle "au pierdut totul" când Banca Silicon Valley s-a prăbușit vineri, potrivit unor rapoarte care sugerează că Harry a "dat-o în bară în mod regal".

Silicon Valley Bank s-a prăbușit după 48 de ore uluitoare în care o fugă de la bancă și o criză de capital au dus la al doilea cel mai mare faliment al unei instituții financiare din istoria SUA.

Autoritățile de reglementare bancară au preluat și închis Silicon Valley Bank, cunoscută ca o bancă la modă pentru celebritățile din California, în cel mai mare faliment bancar din SUA de la Washington Mutual în timpul crizei financiare globale din 2008.

Deși relativ necunoscută în afara Silicon Valley și Los Angeles, SVB se afla printre primele 20 de bănci comerciale americane, cu active totale de peste 300 de miliarde de dolari la sfârșitul anului trecut, potrivit FDIC.

Din nefericire pentru celebritățile și marii jucători care dețineau conturi la SVB, FDIC asigură doar depozitele bancare până la 250.000 de dolari.

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle și-au deschis conturi la SVB la sfatul unor prieteni după ce s-au mutat în Statele Unite, alăturându-se astfel numeroșilor din industria tehnologică care sunt pe cale să își piardă fondurile.

Prăbușirea Silicon Valley Bank este cea mai recentă lovitură pentru rezidenții regali din Montecito. Prințul Harry și Meghan Markle se spune că sunt complet "uimiți" de decizia regelui Charles de a-i evacua din reședința lor britanică, Frogmore Cottage.

Un purtător de cuvânt al soților Sussex a confirmat miercuri că li s-a cerut să își împacheteze lucrurile și să părăsească proprietatea. "Ducele și ducesa de Sussex au fost rugați să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage", se arată în declarație.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu