Scandal la Casa Albă: Fostul şef de cabinet al lui Donald Trump a îmbrâncit-o pe Ivanka Trump!

Postat la: 29.07.2022 - 08:32

John Kelly, fostul şef de cabinet al lui Donald Trump, a îmbrâncit-o pe Ivanka Trump pe un hol al Casei Albe, notează Jared Kushner într-o carte de memorii care urmează să apară pe piaţă, potrivit The Guardian.

"Într-o zi el tocmai ce ieşise dintr-o şedinţă controversată în Biroul Oval. Ivanka era pe holul principal din aripa de vest, în momentul în care a trecut pe lângă el. Fără să îşi dea seama că el era nervos, a spus: "Hello, chief". Kelly a îmbrâncit-o pentru a o da la o parte şi a plecat. Ivanka nu a fost rănită şi nu a mai insistat asupra incidentului, însă în nervozitatea sa Kelly şi-a arătat adevăratul caracter", a notat Kushner în cartea "Breaking History: A White House Memoir". Kushner a precizat că John Kelly şi-a cerut iertare aproximativ o oră mai târziu.

Kelly a declarat pentru Washington Post că nu îşi aminteşte un astfel de incident. "Este de neconceput ca eu să îmbrâncesc vreodată o femeie. De neconceput. Nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva intenţionat. De asemenea, nu îmi amintesc să-i fi prezentat vreodată scuze pentru ceva ce nu am făcut. Mi-aş aminti asta". Un purtător de cuvânt al Ivankăi Trump a precizat că descrierea de către Kushner a incidentului este corectă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu