Shakira în scandal-monstru cu Pique: A început cearta pentru copii!

Postat la: 23.07.2022 - 10:11

A venit, până la urmă, și momentul confruntării: Shakira și Pique s-au întâlnit cu avocații pentru custodia celor doi copii, Milan (9 ani) și Sasha (6 ani).

Însă nu numai că n-au căzut de acord, dar întrevederea s-a încheiat cu scandal-monstru. Cântăreața lui Pique să se transere la Inter Miami, dacă tot își dorește să stea lângă copiii lui. Dar fotbalistul și-a ieșit din minți și a refuzat, pentru că vrea să mai joace la Barcelona măcar un sezon, scrie sportbull.ro. Avocații n-au reușit să îi facă să se înțeleagă, așa că o nouă întâlnire se va produce pe data de 4 august. Și tot în Statele Unite, pentru că Shakira s-a mutat în San Diego după despărțirea de fotbalist.

Este exclus să se mai întoarcă în Spania și l-a anunțat pe Pique că în următoarea perioadă va locui cu cei doi băieți în Bahamas. "Relația dintre ei e extrem de tensionată, foarte distantă, iar negocierile vor fi foarte dificile", susține presa spaniolă. Care anunța zilele trecute și că Gerard Pique are gânduri serioase cu noua iubită, conform cotidianului Marca. Jurnalistele Laura Fa și Lorena Vasquez au anunțat la podcastul "Salvame" că iubita lui Pique i-a cunoscut deja băieții și s-a văzut și cu Shakira.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu