Situație ruptă din desene animate. O pisică, reținută pentru trafic de droguri, a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate

Postat la: 03.08.2020 - 18:40

Autoritățile din Sri Lanka au arestat, sâmbătă, o pisică. Felina este acuzată că face contrabandă cu droguri și cartele SIM pe care le căra într-o pungă de plastic legată la gât.

Pisica a fost prinsă de serviciile de informații și închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării, scrie AFP citată de NST. Săptămâna trecută, poliția din Sri Lanka a prins și un vultur folosit de traficanți pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo. Felina căra în momentul în care a fost prinsă două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. Însă, ea a evadat duminică din camera în care era închisă în interiorul închisorii, a anunțat luni cotidianul local Aruna.

Sri Lanka se luptă cu o uriașă problemă a drogurilor, fiind implicați în trafic chiar și ofițeri de la serviciul de combatere a narcoticelor. Anul trecut administrația din Sri Lanka se pregătește să angajeze, pentru prima oară în ultimii 43 de ani, doi călăi care să spânzure 4 deținuți condamnați la moarte. În Sri Lanka violul, traficul de droguri și crimă sunt fapte care se pedepesc, potrivit legii, cu moartea. Cu toate acestea, niciun deținut n-a mai fost executat din 1976.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu