Tragedie la Hollywood: Un actor care a jucat în peste 200 de episoade ale unui serial celebru a fost ucis prin împușcare VIDEO

Postat la: 27.05.2024 - 09:55

Johnny Wactor, actorul care a apărut în aproape 200 de episoade din serialul dramatic "General Hospital" a fost împușcat și ucis sâmbătă dimineață în Los Angeles.

Mama sa, Scarlett, a dat vestea pentru TMZ. Ea a dezvăluit că incidentul a avut loc după ce fiul ei și o colegă au plecat de la un bar la primele ore ale dimineții. Cei doi aveau mașinile parcate la două străzi distanță de restaurant. Fratele lui Johnny, Grant, a declarat că nu a fost surprins că acesta și-a condus colega până la mașină, deoarece așa au fost învățați în copilărie. „Suntem din sud, ne-am născut și am crescut și nu am lăsa niciodată o femeie să meargă singură până la mașină", a explicat Grant.

Johnny a văzut agitație în jurul mașinii sale la sosire și a crezut că mașina lui urma să fie ridicată de autorități. Când s-a apropiat pentru a afla mai multe informații, a observat că trei bărbați se agitau lângă mașina lui. Deși actorul nu a încercat să se confrunte sau să se lupte cu ei, Johnny a fost împușcat de un bărbat mascat înainte ca grupul să plece, a declarat Scarlett pentru ABC7. Paramedicii au ajuns la fața locului în jurul orei 3 dimineața și l-au dus pe Johnny la spital, unde a fost declarat mort.

Potrivit publicației, descrierea se potrivește cu un incident raportat în care trei suspecți au încercat să fure un convertor catalitic. Deși niciun suspect nu a fost numit, mama lui Johnny a declarat că speră că aceștia vor fi găsiți în curând. Pe rețelele de socializare, fanii actorului din serialul "General Hospital" au transmis condoleanțe familiei sale. „Cât de trist să aflu de moartea lui Johnny Wactor atât de tânăr și în asemenea condiții! O stea va străluci mai mult în această seară [star] Condoleanțe familiei sale și tuturor fanilor actorului", a scris o a doua persoană pe Twitter.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu