Un bărbat care a câștigat două miliarde de dolari la loto și-a cumpărat cel mai scump conac din Hollywood Hills

Postat la: 09.03.2023 - 08:05

Bărbatul care a câștigat 2 miliarde de dolari la loto, și-a cumpărat un conac. Este cea mai scumpă achiziție din Hollywood Hills din acest an și printre cele mai scumpe din cartier din toate timpurile.

Edwin Castro, care s-a prezentat luna trecută pentru a încasa premiul record al loteriei, tocmai a cheltuit 25,5 milioane de dolari pe o casă nouă în Hollywood Hills. Castro a cumpărat un conac modern cu 29,95 milioane de dolari, reprezentând 2,56% din câștigul de la loto.

Este cea mai scumpă achiziție din Hollywood Hills din acest an și printre cele mai scumpe din cartier din toate timpurile, relatează Los Angeles Times.

Ascunsă în spatele unor porți cu vedere spre Sunset Strip și Chateau Marmont, casa de pe deal a fost construită anul trecut de o companie de dezvoltare de lux. Lemnul și betonul împodobesc exteriorul de tip "cutie", conducând la spații interioare-exterioare cu concepție deschisă, cu vedere panoramică la orașul de dedesubt.

Casa cu trei etaje (plus terasa de pe acoperiș) are 5 dormitoare și 6 băi, precum și o sală de jocuri, o cramă, o sală de cinema, un bar, o sală de gimnastică, o baie rece, un duș cu aburi și o saună.

Pereții de sticlă se deschid spre partea din spate, unde terasele duc la o piscină, un spa și o bucătărie în aer liber. Proprietatea se întinde pe puțin peste 2.000 de hectare.

În noiembrie, Castro a cumpărat un bilet de loterie la o benzinărie din Altadena care a nimerit toate cele 5 numere plus Powerball. El a refuzat să vorbească în public atunci când a încasat banii în februarie, dar apoi a dat o declarație în care spunea că a fost "șocat și extaziat".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu