Un caz cât se poate de paranormal: un băiețel din Australia susține că este reîncarnarea prințesei Diana și oferă detalii pe care nu avea de unde să le cunoască

Postat la: 25.06.2024 - 08:43

Conceptul de reîncarnare este prezent în numeroase culturi antice și religii indiene, însă mulți oameni privesc această idee cu scepticism. Cu toate acestea, un băiat afirmă că este reîncarnarea prințesei Diana.

El le-a dezvăluit părinților săi detalii uimitoare despre viața „prințesei inimilor", deși nu a fost niciodată informat despre ea de către nimeni. Povestea sa este cu atât mai fascinantă cu cât descrierile sale includ amănunte pe care un copil de vârsta lui nu ar avea cum să le cunoască, amplificând misterul din jurul afirmațiilor sale.

Tatăl unui băiețel din Australia a făcut afirmații halucinante potrivit cărora fiul său este reîncarnarea prințesei Diana. Părintele spune că fiul său are amintiri care au avut loc cu mult înainte de a se naște.Î n ciuda faptului că Billy nu a fost învățat nimic despre familia regală înainte de a face comentariile sale despre prințesă, comentariile sale bizare au continuat. Și mai șocant a fost momentul în care Billy le-a spus părinților săi că a avut în viața anterioară un frate pe nume John. În acel moment, părinții au căutat îndelung pe internet până au aflat că ceea ce spune copilul este adevărat. Din păcate, Billy a murit înainte ca Diana să se nască. Mai mult, micuțul îi numește pe prinții William și Harry „băieții mei".

Povestea a început când cel mic avea doi ani. Atunci a văzut o fotografie cu prințesa Diana și, susțin părinții ar fi avut prima replică care i-a lăsat fără cuvinte: „Sunt eu, când eram prințesă. Dar într-o zi au venit sirenele și nu am mai fost niciodată prințesă". Tatăl lui Billy a vorbit despre copilul său în 2019. Cu o altă ocazie, tânărul a reușit să descrie cu exactitate cum arată Castelul Balmoral, reședința preferată a prințesei Diana, fără să-l fi văzut vreodată. „Unui prieten scoțian de-al nostru i-a spus că, atunci când era prințesa Diana, obișnuia să meargă la un castel frumos. A descris castelul ca având unicorni pe el și a spus că se numea Balmoral. Unicornul este animalul național al Scoției și sunt unicorni pe pereți, de unde știe el asta?"

În urmă cu câțiva ani, Billy și-a șocat din nou familia când a discutat despre moartea Dianei. Răposata prințesă de Wales, care a fost căsătorită cu Prințul Charles între 1981 și 1996, a fost ucisă în mod tragic într-un accident de mașină la Paris, la 31 august 1997. Se pare că de câțiva ani băiatul nu a mai spus nimic despre reîncarnare. Să fie oare acesta cu adevărat reîncarnarea prințesei inimilor? Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când un băiat tânăr a împărtășit amintiri dintr-o viață anterioară a unei persoane aflate în atenția publicului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu