Vedete care s-au căsătorit sub influenţa alcoolului. Cine s-a prezentat beat crită în faţa altarului

Postat la: 14.07.2021 - 08:48

Nunta este cea mai importantă zi din viaţa fiecăruia, motiv pentru care unii s-au gândit să o transforme într-o experienţă memorabilă. Sau... nu s-au gândit la nimic, având în vedere că au ajuns să regrete faptul că şi-au luat angajamentul să-şi petreacă tot restul vieţii alături de o persoană pe care, la scurt timp după nuntă, n-au mai vrut s-o vadă în faţa ochilor.

Actori, muzicieni, sportivi, nu contează meseria practicată, cât mai ales avântul pe care l-au avut în ziua cea mare. Multe vedete au ales să facă nunta în Las Vegas sau pe plajă, însă nu peisajul a fost de prost augur, ci cantitatea de băutură consumată înainte de-a deveni soţ şi soţie. O celebritate a ciocnit de atâtea ori cu invitaţii, încât, la scurt timp după ceremonie, şi-a dat seama de angajamentul pe viaţă pe care-l făcuse şi a cerut anularea căsătoriei imediat ce mahmureala a trecut...

Nicolas Cage s-a însurat cu Erika Koike pe 23 martie 2019, la mai puţin de un an de relaţie. Patru zile mai târziu, a cerut anularea mariajului pe motiv de fraudă. Conform documentelor publicate de TMZ, „Koike i-a sugerat lui Cage să se căsătorească, iar actorul a acţionat din impuls, fără să-şi dea seama de impactul acţiunilor sale". De ce era aşa de bulversat starul hollywoodian? Păi, consumase prea mult alcool... Odată trecută mahmureala, Nicolas s-a certat cu mireasa lui ore întregi în hotelul din Las Vegas în care se cazaseră după nuntă şi a ţinut-o aşa până a reuşit să obţină anularea mult dorită.

Britney Spears este altă vedetă care a consumat câteva păhărele înainte de-a se prezenta în faţa altarului, la The Little White Wedding Chapel, din Las Vegas, Nevada. Şi, tocmai pentru că nu şi-a dat bine seama ce făcea, a cerut şi ea anularea căsniciei cu iubitul ei din adolescenţă, Jason Allen Alexander. De fapt, totul s-a petrecut atât de repede, încât diva pop a obţinut anularea în numai 55 de ore, lucru care i-a convenit de minune cântăreţei care a comis destule la viaţa ei zvăpăiată.

Cine ar putea ajunge la altar după numai patru zile de relaţie? Cineva îndrăgostit lulea sau care s-a prezentat la ceremonia nupţială sub influenţa alcoolului şi n-a ştiut prea bine ce face. Este cazul Pamelei Anderson şi-a rockerului Tommy Lee. Indiferent de starea pe care au avut-o la nuntă, cei doi şi-au dorit să dea o şansă mariajului lor şi chiar au adus pe lume doi copii înainte de-a depune actele de divorţ, în 1998. Fostul iepuraş Playboy nu s-a învăţat minte şi a mai comis-o o dată, în 2007, când i-a spus „Da!" lui Kid Rock, alături de care blondina n-a rezistat mai mult de un an.

Cel mai probabil, Amy Winehouse făcea totul ameţită de alcool, aşa că nunta ei cu Blake Fielder-Civil n-a fost o excepţie. De fapt, întregul lor mariaj n-a făcut altceva decât să încurajeze viciile pe care cei doi soţi le aveau. Dar n-au rezistat mult împreună, s-au căsătorit pe 18 mai 2007 şi au divorţat în 2009. Şi, din păcate, cântăreaţa britanică s-a şi stins prematur din viaţă din cauza consumului ei exagerat de băutură.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu