Alexander Dughin explică cum va începe Apocalipsa lui Gog si Magog: Rusia și SUA vor folosi armele nucleare tactice prezise in Biblie

Postat la: 18.10.2023 - 12:38

Alexandr Dughin prezintă un scenariu apocaliptic pentru întreaga lume. El susține că situația din Orientul Mijlociu va degenera, iar SUA și Rusia vor folosi armele nucleare tactice, in razboiul lui Gog si Magog. De asemenea, în Israel se va distruge moscheea Al-Aqsa, pentru a incepe construirea celui de-al treilea templu, ceea ce va conduce la o răscoală în lumea musulmană și pornirea Jihadului de către musulmanii din întreaga lume.

"Să încercăm să descriem unul dintre scenariile posibile ale unei noi escaladări în Orientul Mijlociu.

Răscoala palestiniană începe în Cisiordania și Ierusalimul de Est. Mahmoud Abbas nu poate ține situația sub control și, văzând că Israelul este angajat într-un adevărat genocid în Fâșia Gaza, palestinienii lansează o revoltă generală. IDF continuă să masacreze civili în Fâșia Gaza. În întreaga lume, elitele liberale occidentale pro-americane care susțin în unanimitate Israelul sunt din ce în ce mai contestate. Hezbollah se implică și mulțimi de arabi iordanieni trec granițele. SUA lansează greve preventive împotriva Iranului, care este din ce în ce mai implicat în conflict, iar Iranul ripostează împotriva Israelului. Siria intră în război și atacă platoul Golan-ului. Există o mobilizare rapidă a întregii lumi islamice.

Statele islamice pro-americane - Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar etc. - sunt obligate să se alăture confruntării alături de palestinieni. Lor li se alătură Pakistanul, Turcia și Indonezia. Povestea talibanilor care trimit trupe în Orientul Mijlociu, care a fost o veste falsă, devine o realitate. Bannerele negre ale Khorasan-ului sunt ridicate în toată lumea.

Problemele dintre salafiști și tradiționaliști, inclusiv șiiți, se intensifcă pe fondul conflictului extins. Începe marele jihad al lumii islamice împotriva Occidentului și Israelului. Rusia adoptă mai întâi o poziție neutră, dar nu se grăbește să sprijine Israelul, pentru că este în război în Ucraina cu Occidentul, care la rândul său este complet de partea Israelului.

La un moment dat în răscoala Ierusalimului de Est, palestinienii au proclamat nevoia de a închide moscheea Al-Aqsa pentru a o proteja de forțele de apărare israeliene. Moscheea Al-Aqsa a fost menționată la începutul răscoalei din Fâșia Gaza. Israelul, în timpul luptei împotriva milițiilor palestiniene armate și de autoapărare, lansează un atac cu rachete asupra moscheii. Se prăbușește. Calea către construcția celui de-al treilea templu este clară. Dar ... un miliard de musulmani, dintre care 50 de milioane (oficial) sunt în Europa, se agită acum și în Occident. Un război civil a izbucnit în Europa. Unii europeni sunt de partea elitelor LGBT, Soros și a celei Atlantiste, în timp ce alții fac alianță cu musulmanii (pe modelul lui Alain Soral) și se alătură revoluției anti-liberale.

Statele Unite folosesc arme nucleare tactice împotriva Iranului. Rusia lansează o lovitură nucleară tactică împotriva Ucrainei, care încearcă să se agațe de Occident cu orice preț și provoacă Moscova în toate felurile posibile. Al treilea război mondial a izbucnit cu utilizarea armelor nucleare tactice. Rusia a decis în cele din urmă să se alăture musulmanilor. Rusia atacă - deși indirect - Israelul. Gog este acolo. În viziunea rusă, Occidentul se află sub dominația directă a Antihristului. Mulți lideri mondiali mor, alții noi apar, având convingeri mult mai radicale.

China atacă Taiwanul, redirecționând atenția SUA și NATO către o nouă țintă. India se abține să ofere sprijinul direct pe care se bazează Statele Unite. Sfârșitul istoriei pare să se apropie cu pași repezi. Feministele, homosexualii și ecologiștii solicită încetarea acestui lucru, dar nimeni nu-i ascultă.

Occidentul este forțat să lupte împotriva tuturor în numele unui obiectiv pe care nu-l mai poate formula - toate tezele vechi privind „drepturile omului", „societatea civilă" și alte incantații au dispărut în realitatea aspră a morții totale care se apropie. Elon Musk recunoaște că a încetat complet să înțeleagă ce se întâmplă. Israelul începe să construiască cel de-al treilea templu, sub loviturile din toate părțile. Doar Moshiach (Mesia) poate salva situația...", scrie Alexandr Dughin.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu