Ce au găsit procurorii în telefonul lui Ioan Crișan. Răsturnare de situație în ancheta de la Arad

Postat la: 09.06.2021 - 08:52

Au apărut o serie de detalii noi cu privire la cazul Arad, tragedia care a șocat pe toată lumea. Anchetatorii au găsit telefonul afaceristului Ioan Crișan, alături de lista de apeluri din ziua asasinatului. Dispozitivul ar fi fost descoperit de către autorități chiar în torpedoul mașinii în care afaceristul a murit în urma exploziei.

Anchetatorii care au obținut lista apelurilor telefonice ale lui Ioan Crișan, au remarcat că omul de afaceri nu a fost apelat de nimeni în dimineața asasinatului cu bomba, din data de 29 mai. Primele informații din cadrul anchetei au dezvăluit faptul că dispozitivul exploziei, din autoturismul lui Ioan Crișan, ar fi fost acționat printr-un apel telefonic. Romulus Varga este cel care conduce echipa de investigatori din cazul Arad, el fiind și procurorul care a obținut în instanță condamnarea polițistului Cioacă, în cazul Elodia.

Explozibilul folosit este de tip militar, din fosta Iugoslavie, TNT de origine militară. Ioan Crișan a fost filat timp de cel puțin două săptămâni și cel mai probabil bomba ar fi fost amplasată în mașina sa în fața blocului, în condițiile în care a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru montarea acesteia sub scaunul mașinii pe care o conducea. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost rupte și aruncat în plafonul mașinii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu