Dezvaluiri despre cum a fost orchestrată pandemia de Covid in SUA si Europa

Postat la: 16.07.2021 - 15:58

Virusul este real. Este un pericol pentru persoanele cu un sistem imunitar slab și pentru cele cu comorbidități. Persoanele de orice vârstă ar putea avea un sistem imunitar deficitar și boli grave. Cu toate acestea, problemele imunitare și de sănătate sunt mai mult asociate cu persoanele în vârstă, deoarece acestea au avut o viață întreagă pentru a se angaja în obiceiuri proaste și un stil de viață nesănătos. Marea majoritate a celor ale căror decese au fost atribuite Covid aveau comorbidități.

Chiar și așa, vârstnicii loviți de Covid au avut totuși o rată de supraviețuire ridicată, de aproximativ 95 la sută. Toți ceilalți au avut o rată de supraviețuire de 98 sau 99 la sută. Este imposibil să avem cifre precise, deoarece datele sunt distorsionate pentru a maximiza decesele cauzate de Covid. Spitalele au primit stimulente economice pentru a raporta toate decesele ca fiind decese cauzate de Covid, atâta timp cât persoana avea Covid sau un test PCR pozitiv. Adevărata întrebare este dacă persoanele care ar fi avut Covid au murit din cauza acestuia, a lipsei de tratament sau a tratamentului greșit. Inițial, pacienții spitalizați cu Covid au fost puși pe ventilatoare și au fost uciși de acestea până când un medic și-a dat seama că problema de respirație avea o altă cauză decât cea presupusă și a emis un avertisment. Alte decese cauzate de Covid s-au datorat lipsei de tratament.

Amintiți-vă, se presupunea că nu există tratamente, de aceea s-a pus accentul pe dezvoltarea unui vaccin, dar existau două tratamente de mare succes, sigure și ieftine, bazate pe HCQ și Ivermectin. Aceste tratamente au stat în calea permisiunii de urgență de a folosi vaccinuri netestate și neaprobate și au fost demonizate de dragul profiturilor Big Pharma pentru vaccinuri. Astfel, dacă aveai Covid, te trimiteau acasă netratat până când te agravai atât de tare încât trebuia să fii spitalizat, iar apoi te omorau cu ventilatoarele. Cu alte cuvinte, nu știm cu adevărat dacă cineva a murit din cauza Covid-ului în sine. Dacă vreți să înțelegeți ce eșec total au avut toate autoritățile sanitare din lume în abordarea "pandemiei de Covid", gândiți-vă că în țările africane infestate de malarie nu există Covid, nu există măști, nu există blocări.

De ce se întâmplă acest lucru? Răspunsul este că în țările infestate de malarie oamenii iau o pastilă de HCQ o dată pe săptămână. Luați în considerare Tanzania, de exemplu. Întreaga populație a Tanzaniei - 59.734.218 de persoane - este considerată la risc de malarie, 93% din populație trăind în zone de transmitere a malariei. În consecință, populația ia HCQ o dată pe săptămână ca măsură preventivă împotriva malariei. HCQ este, de asemenea, un preventiv și un remediu pentru Covid. În toată Tanzania, în perioada 3 ianuarie 2020 - 14 iulie 2021, sunt raportate doar 509 cazuri de Covid și 21 de decese. Aproape toate au avut loc în aprilie 2020. Întrucât testul Covid nu este fiabil și se știe că produce rezultate fals pozitive și întrucât orice persoană care moare cu un test pozitiv are decesul său raportat ca fiind un deces cauzat de Covid, nu știm de fapt dacă există un singur caz sau un singur deces cauzat de Covid în Tanzania.

Numărul cazurilor de Covid a fost mult umflat de testul PCR. Acum se înțelege că, la rata mare de cicluri la care a fost efectuat testul, acesta produce o rată de fals pozitivitate de până la 97%. Multe și poate chiar majoritatea cazurilor ușoare și a cazurilor fără simptome nu erau cu adevărat infecții cu Covid. Nu am văzut nicio explicație a motivului pentru care testul a fost efectuat la o rată de cicluri despre care se știe că invalidează testul. Rămâne întrebarea dacă a fost făcut intenționat pentru a genera teamă și sprijin pentru un vaccin experimental și netestat. Atunci când instituția medicală vă spune că vaccinul este sigur, nu știe acest lucru, deoarece este un vaccin netestat care este folosit în regim de urgență. De fapt, vaccinul este testat pe populația mondială.

Injecția Covid se numește vaccin, dar în realitate este bazată pe tehnologie și pare să funcționeze ca un sistem de operare. În mod normal, vaccinurile sunt făcute din virusi mor'i sau vii. "Vaccinul" Covid nu este asa. Într-adevăr, am aflat că vaccinul nu este sigur pentru un număr mare de oameni, în special pentru tinerii care nu sunt în pericol din cauza virusului în sine. Unele țări au renunțat la utilizarea unora dintre vaccinuri din cauza formării de cheaguri de sânge. De exemplu, autoritatea sanitară daneză a renunțat la utilizarea vaccinurilor Johnson & Johnson și AstraZeneca din cauza asocierii acestora cu formarea de cheaguri de sânge. Autoritățile sanitare emit noi avertismente din cauza problemelor de inflamare a inimii și a tulburărilor autoimune Guillain-Barre.

Un important om de știință cere oprirea vaccinării cu Covid. Este important să înțelegem că, întrucât toate vaccinurile se bazează pe aceeași tehnologie ARN cu memorie, toate au aceleași probleme. Birocrații din domeniul medical nu au recunoscut încă acest lucru, dar este un fapt. Autoritățile de sănătate publică, după ce s-au grăbit să dea o utilizare de urgență a vaccinurilor, pretind că efectele adverse asupra cărora avertizează acum sunt "rare". Dar aceste efecte nu sunt rare. Avem acum rapoarte care arată că pentru toți, cu excepția celor în vârstă, vaccinul poate fi mai periculos decât Covidul. O nouă variantă, Delta, a apărut, sau se pretinde că a apărut, care este folosită pentru a reînnoi teama și pentru a determina pe cei nevaccinați să se vaccineze. Autoritățile publice și agenții de presă fac mare caz de varianta Delta, în ciuda faptului că aceasta nu a dus până în prezent la îmbolnăviri grave și decese asociate cu Covid.

Ni se spune că vaccinul protejează și împotriva variantei Delta, dar Big Pharma suflă în trâmbița pentru un vaccin de rapel, care până acum nu a fost aprobat de partenerii de sănătate publică ai Big Pharma de la NIH, CDC și FDA. Există întrebări dacă varianta Delta, dacă există cu adevărat, este o mutație, sau o consecință a vaccinului în sine, sau doar a gripei, care, după cum știți, a dispărut, ceea ce i-a făcut pe unii să concluzioneze că Covid este doar gripă. Nu putem face niciun progres în aflarea și evaluarea situației reale, deoarece dezbaterea publică, chiar și în rândul oamenilor de știință, este blocată. Oamenii de știință și profesioniștii din domeniul medical ale căror constatări diferă de povestea oficială sunt cenzurați și deplasați. Există rapoarte conform cărora din cele 146.000 de cazuri raportate de varianta Delta în Marea Britanie, 50 la sută dintre cei despre care se spune că sunt infectați sunt persoane vaccinate.

Nu numai că există rapoarte conform cărora vaccinul nu te protejează, dar există și rapoarte credibile conform cărora vaccinul îți face rău. Omologul britanic al VAERS american, Sistemul de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri, este sistemul Yellow Card, gestionat de Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor de sănătate (MHRA). Cercetătorii de la Evidence-based Medicine Consultancy (EbMC) au ajuns la concluzia că vaccinurile împotriva coronavirusului (COVID-19) sunt "nesigure pentru oameni", pe baza rapoartelor de evenimente adverse. Directorul grupului de cercetare, Dr. Tess Lawrie, descriind rezultatele cercetării, a scris: "Amploarea morbidității este izbitoare, evidențiind o mulțime de incidente și ceea ce echivalează cu un număr mare de bolnavi". Mike Whitney, rezumând dovezile, remarcă faptul că proteina spike din "vaccin" în sine este un agent patogen mortal.

Pentru a recapitula în acest punct: presupusa "pandemie" a fost creată de un test care produce rezultate fals pozitive, exagerând astfel foarte mult rata de infectare. Decesele au fost create de un tratament incorect, de absența tratamentului și de numărarea tuturor deceselor ca decese Covid. Teama care a fost exagerată în mod intenționat a fost folosită pentru a-i face pe oamenii creduli și temători să accepte "vaccinuri" neaprobate, care se dovedesc a fi la fel de periculoase sau chiar mai periculoase decât virusul Covid. Situația dezastruoasă nu poate fi corectată, deoarece Big Pharma și autoritățile de sănătate asociate, oamenii de știință angajați, personalul medical îndoctrinat și presei nu vor permite nicio punere la îndoială a narațiunii.

De exemplu, decesele legate de vaccinuri nu sunt autopsiate pentru a împiedica identificarea deceselor cu vaccinul și pentru a preveni cunoașterea modului în care vaccinul atacă organismul uman. În ciuda datelor VAERS și a datelor din "Cartea Galbenă", nu se recunosc decesele legate de vaccin decât ca fiind "foarte rare". Un argument atât de slab nu poate fi folosit pentru a justifica vaccinarea obligatorie sau presiunile pentru a accepta vaccinarea. Cei de la CNN au propriul lor "analist medical", Dr. Jonathan Reiner, la televizor, declarând că este timpul să se impună vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului pentru toți americanii. Președintele francez Macron instituie un program de vaccinare obligatorie și pașapoarte cu vaccinuri. Actualul ocupant al Casei Albe vrea ca agenții să fie trimiși din ușă în ușă pentru a-i vaccina pe toți americanii.

De ce aceste măsuri totalitare pentru un virus care, conform dovezilor acumulate, ar putea fi mai puțin periculos decât vaccinul? Este vaccinarea în masă urmată de vaccinuri de rapel pentru "variante" nesfârșite o modalitate de a garanta la nesfârșit profiturile Big Pharma? Scopul vaccinării obligatorii, al închiderii și al măștilor este acela de a pune capăt autonomiei individuale? Scopul este acela de a instala printre noi molime pe care elitele le folosesc pentru a prelua toată puterea? Este vorba de controlul populației? Sau este vorba de a ne cabla ca nod de control în rețeaua de control? De ce aceste măsuri când leacurile HCQ și Ivermectin sunt disponibile și când decesele și cazurile revendicate pentru Covid au fost exagerate pentru a crește frica? De ce sunt reduși la tăcere oamenii de știință și profesioniștii din domeniul medical care nu sunt de acord?

Întreaga "pandemie" a fost condusă în afara domeniului dovezilor. Acest lucru ar trebui să vă spună că foarte multe lucruri sunt în neregulă. După ce ați înțeles informațiile din articolul meu, sunteți conștienți că ați fost manipulați pentru a vă conforma unei agende secrete. Sunteți acum pregătiți să vă confruntați cu dovezi documentate puternice și concludente, prezentate de Dr. David Martin, potrivit cărora Covid a fost o eliberare intenționată, nu o scurgere dintr-un laborator sau un virus natural provenit de la lilieci. Acest aspect al poveștii este cel mai tulburător dintre toate. Virusul Covid a fost creat în America și brevetat în 2002. NIH și serviciile armate americane au fost implicate în obținerea brevetului: "Noi (SUA) am creat SARS și l-am brevetat la 19 aprilie 2002". Toate elementele lui Covid au fost patentate în 73 de brevete înainte de izbucnirea presupusei pandemii, adică înainte de a fi recunoscută conștientizarea virusului.

"Trebuie să creștem gradul de înțelegere a publicului cu privire la necesitatea unor contramăsuri medicale, cum ar fi un vaccin împotriva pan-coronavirusului. Un factor cheie este reprezentat de mass-media, iar economia va urma hype-ul. Trebuie să folosim acest hype în avantajul nostru pentru a ajunge la problemele reale. Investitorii vor reacționa dacă vor vedea profit la sfârșitul procesului". Acest lucru a fost spus de omul ale cărui cercetări privind câștigarea funcției coronavirusului au fost finanțate de Fauci la NIH. Rețineți, de asemenea, că UNC, NIAID și Moderna au început să producă "vaccinul" cu proteină spike înainte de izbucnirea pandemiei.

Paul Craig Roberts

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu