Directiva Forumului Economic Mondial: Lecțiile învățate din lockdown-urile COVID să fie aplicate la politicile "zero carbon" din încălzirea globală!

Postat la: 22.09.2022 - 20:35

Tehnocrații care au pus la cale panica COVID din 2020 au luat notițe abundente pentru a descoperi cum ar putea funcționa aceeași manipulare a publicului în cazul încălzirii globale și al războiului împotriva carbonului. Tehnocrația a fost definită inițial ca fiind "știința ingineriei sociale", iar ei s-au ridicat la înălțimea ei încă de atunci. Spălarea creierului sub orice alt nume este tot spălare de creier, scrie Tehnocracy.

Un articol de opinie publicat de Forumul Economic Mondial laudă modul în care "miliarde" de oameni s-au conformat "restricțiilor" impuse ca urmare a închiderii, sugerând că ar face același lucru sub pretextul reducerii emisiilor de carbon. Articolul se intitulează "My Carbon": O abordare pentru orașe incluzive și durabile" și a fost scris de Mridul Kaushik, director al Misiunii pentru orașe inteligente, Ministerul Locuințelor și Afacerilor Urbane din India.

Subiectul articolului se referă la modul în care se poate convinge populația să adopte "programe personale de alocare a emisiilor de dioxid de carbon", având în vedere că astfel de sisteme au fost până acum în mare parte nereușite. Cu toate acestea, Kaushik remarcă faptul că îmbunătățirile aduse tehnologiei de urmărire și supraveghere ajută la depășirea "rezistenței politice" împotriva acestor programe.

Scriind că "COVID-19 a fost testul responsabilității sociale", Kaushik laudă modul în care "un număr uriaș de restricții inimaginabile pentru sănătatea publică au fost adoptate de miliarde de cetățeni din întreaga lume". "Au existat numeroase exemple la nivel global de menținere a distanței sociale, de purtare a măștilor, de vaccinări în masă și de acceptare a aplicațiilor de urmărire a contactelor pentru sănătatea publică, care au demonstrat esența responsabilității sociale individuale", adaugă el.

Citând modul în care atât de mulți oameni s-au conformat mandatelor de izolare, în ciuda dovezilor copleșitoare ale consecințelor dăunătoare pe care astfel de restricții le aveau asupra societății, Kaushik implică faptul că aceștia s-ar comporta într-o manieră la fel de slugarnică și în alte domenii ale vieții. O astfel de conformare ar fi încurajată prin intermediul tehnologiei, inclusiv prin intermediul inteligenței artificiale, al digitalizării și al dispozitivelor "smart home", susține Kaushik.

În continuare, articolul face apel la un sistem de raționalizare a emisiilor de dioxid de carbon în stil de credit social, care ar oferi "sfaturi individuale cu privire la alegerile etice și cu emisii reduse de dioxid de carbon pentru consumul de produse și servicii". De asemenea, ar fi create noi norme sociale pentru a defini ceea ce reprezintă "o cotă echitabilă" de emisii personale și pentru a determina "niveluri acceptabile" de emisii personale. Am documentat anterior modul în care tehnocrații pregătesc cote personale "obligatorii" de emisii de dioxid de carbon, care ar introduce raționalizarea în fiecare domeniu al vieții dumneavoastră prin intermediul unei aplicații care ar înregistra călătoriile, cheltuielile de încălzire și chiar și alimentele pe care le consumați, concluzioneaza sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu