Documente Pfizer cenzurate arată că prin Covid a început o agendă de cinci ani de depopulare în masă care va fi finalizată în 2025

Postat la: 29.12.2023 - 21:57

În documentele confidențiale pe care Pfizer le-a prezentat Administrației americane pentru Alimente și Medicamente (FDA), se menționează prognoza realizată de Deagel, o firmă globală de informații și consultanță. Aceasta indică anul 2025 ca fiind anul în care genocidul în masă provocat de "vaccinarea" c#ronavirusului Wuhan (COVID-19) devine evident.

O ramură minoră a serviciilor secrete militare americane, corporația Deagel este oarecum secretă, în sensul că operează în spatele vălului pentru a colecta date și alte informații în scopul luării deciziilor la nivel înalt în întregul complex militar-industrial. Deagel lucrează cu nume precum Agenția Națională de Securitate (NSA), Organizația Națiunilor Unite (ONU) și Banca Mondială. De asemenea, a contribuit la raportul Stratfor privind Coreea de Nord. Din acest motiv, Deagel ar părea să dețină legitimitate ca jucător în comunitatea serviciilor de informații. Cu alte cuvinte, pare puțin probabil ca Deagel să fie un agent de dezinformare care răspândește frica fără temei.

"Acest lucru înseamnă că predicțiile sale privind populația pentru 2025, precum și predicțiile sale privind producția industrială pentru fiecare națiune în parte, nu sunt simple fantezii, ci se bazează pe ipoteze strategice care sunt împărtășite și bine înțelese de alți actori din comunitatea serviciilor de informații", relatează The Exposé. Cândva în 2020, Deagel a eliminat prognoza pentru 2025 de pe site-ul său. Totuși, Wayback Machine și Internet Archive încă o arată.

Veți observa din raportul arhivat că Deagel se așteaptă ca populația Regatului Unit (UK) să scadă cu 77,1% în 2025. Este vorba de o mulțime de oameni care se așteaptă să moară în doar doi ani scurși. În ceea ce privește Statele Unite, Deagel se așteaptă ca numărul populației să scadă cu 68,5% până în 2025.

În ceea ce privește Germania, se așteaptă ca populația sa să scadă cu 65,1 la sută până la sfârșitul anului 2025, alături de un declin demografic de 34,6 la sută așteptat în Australia până în anul 2025. Există o listă completă a tuturor scăderilor de populație prognozate pentru anul 2025 în întreaga lume.

"Din păcate, documentele confidențiale ale Pfizer, împreună cu numărul uluitor de decese în rândul copiilor, sugerează că cifrele de depopulare ale lui Deagel nu au fost doar o estimare, ci o țintă", relatează The Exposé.

Acesta este mai mult ca sigur unul dintre motivele pentru care FDA, acționând în numele Pfizer împotriva intereselor contribuabililor americani care îi finanțează existența, a complotat pentru a întârzia publicarea documentelor Pfizer cu 75 de ani - pentru că, până atunci, nimeni dintre cei care mai trăiau la acea vreme nu și-ar mai fi amintit de C#VID, cu atât mai puțin de genocidul din 2025 care se anunță a urma.

De atunci, documentele Pfizer au avut un program de publicare întârziată, datorită unui ordin din ianuarie 2022 al judecătorului federal Mark Pittman, care la acea vreme a ordonat FDA să publice 55.000 de pagini de documente pe lună.  "Nu pot decât să mă întreb de ce tolerăm ca sistemele noastre politice să fie deturnate și dirijate de cei care au cea mai mare avere?", a scris un comentator îngrijorat de modul în care lumea a ajuns în acest moment.

"Este atât de evident de unde a venit acest lucru, atât mințile confuze și psihotic nevrotice originare, cât și organizația care a făcut totul posibil. Dar nu doar această nebunie este de vină. Este a fiecăruia dintre noi. Fiecare dintre noi care vede un astfel de sistem de dezordine absolută și își conformează viețile la sistemul său de "ordine"."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu