Dosarele Epstein reînnoiesc suspiciunile că acesta lucra pentru Mossad pentru a șantaja elita pedofilă mondială

Postat la: 05.01.2024 - 17:37

Lista de asociați a lui Jeffrey Epstein, desecretizată de un judecător american, a reaprins suspiciunile că finanțatorul pedofil a fost un agent al agenției israeliene de informații Mossad.

Miercuri seară, fostul prim-ministru israelian Ehud Barak a fost identificat în dosarele bombă. El a fost premier între 1991 și 2001, după ce a servit în cadrul IDF timp de 35 de ani, ajungând șef al Statului Major General.

Se pare că Epstein s-a întâlnit cu Barak de cel puțin TREIZECI ȘI ȘASE de ori.

Foști agenți de informații, inclusiv fostul agent Mossad Ari Ben-Menashe, au afirmat că Epstein a fost un spion al Israelului care s-a folosit de relația sa cu "idiotul util" Prințul Andrew pentru a obține informații.

În timp ce acesta este menționat doar fugar în noile dosare - o victimă a lui Epstein a întrebat dacă i-a făcut vreodată un masaj lui Barak - există de mult timp speculații în jurul relației sale cu finanțatorul.

Barak s-a întâlnit cu Epstein de aproximativ 36 de ori și a fost fotografiat intrând în casa sa din Manhattan cu o eșarfă în jurul feței în 2016. Femei tinere au fost văzute intrând și ieșind din reședință în aceeași zi.

Foști spioni israelieni au declarat oficial că traficul internațional de sex al lui Epstein a fost o operațiune de capcană de tip "honeypot" - obținând materiale valoroase de "kompromat" pentru a șantaja elitele politice și de afaceri.

Prințul Andrew, de asemenea menționat în noua listă, a fost "idiotul util" al lui Epstein, potrivit unui fost agent de informații, și a fost descris de finanțator ca fiind "trofeul Super Bowl" al acestuia pentru legăturile sale puternice.

În timpul prieteniei dintre cei doi, Andrew i-a invitat pe Ghislaine Maxwell și pe finanțist la evenimente ale înaltei societăți din Londra - permițându-le chiar să stea la proprietatea reginei, Balmoral. În acea perioadă, Andrew a fost trimisul comercial internațional al Regatului Unit, ajutând guvernul să promoveze afacerile în străinătate.

Maxwell - care a acționat în calitate de doamnă a lui Epstein - este, de asemenea, strâns legată de presupusa operațiune "capcană de miere". Se presupune că tatăl ei, Robert Maxwell, un magnat britanic al ziarelor, a fost agent Mossad și ar fi putut asigura legătura dintre Epstein și agenția de informații de la Ierusalim.

La fel ca presupusa spânzurare a lui Epstein în timp ce aștepta procesul, moartea lui Maxwell pe iahtul său - The Lady Ghislaine - în largul coastelor Spaniei în 1991 a atras suspiciuni de asasinat.

'Prințul Andrew nu a fost șantajat, ci folosit ca un idiot util', a declarat pentru RT International fostul agent Mossad Ari Ben-Menashe. 'El era folosit pentru a aduce unele dintre celebrități'.

Ben Menashe a lucrat pentru Direcția de Informații Militare a Israelului din 1977 până în 1987.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul 'mentor' al lui Epstein, Steven Hoffenberg, care a afirmat că Epstein s-a referit la relația sa cu prințul ca la 'trofeul său de la Super Bowl'.

Regretatul finanțator s-a întâlnit, de asemenea, cu actualul șef al CIA, William J Burns, în numeroase ocazii în 2014.

Epstein a susținut că deținea informații care i-ar fi exclus atât pe Hillary Clinton, cât și pe Donald Trump din alegerile generale din 2016, potrivit fratelui său.

Mark Epstein a declarat miercuri pentru New York Post: "Iată un citat direct: "Dacă aș spune ceea ce știu despre ambii candidați, ar trebui să anuleze alegerile". Asta este ceea ce mi-a spus Jeffrey în 2016".

Prințul Andrew neagă cu vehemență orice acuzații la adresa sa și anul trecut a încheiat un proces civil de 16 milioane de dolari cu Virginia Roberts, fostă Giuffre, victima lui Epstein, care l-a acuzat pe regal de viol.

Deși acordul nu conținea nicio recunoaștere formală a răspunderii sau scuze, acesta a declarat că a acceptat că Roberts a fost o 'victimă a abuzului' și că regretă prietenia sa cu Epstein.

Epstein a fost introdus în jocul de spionaj de către tatăl lui Ghislaine, Robert, potrivit agentului Mossad Ben-Menashe, care susține că a fost 'manipulatorul' magnatului media britanic.

O prietenă a soților Maxwell, Laura Goldman, a mai declarat că ea credea nu numai că Robert Maxwell a fost spion Mossad, ci și că Ghislaine i-a continuat munca.

Jurnalista Julie K Brown, care a dezvăluit cazul Epstein pentru Miami Herald, a subliniat similitudinile stranii dintre moartea lui Epstein și a lui Maxwell.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu