Experți: O parte din cei injectati cu ARN mesager prezintă schimbări de personalitate care provin din leziuni neurologice induse de vaccin VIDEO

Postat la: 14.12.2023 - 18:52

În cadrul unei sesiuni a Comitetului internațional de investigare a crimelor (ICIC), care a avut loc la începutul acestei luni, experți în domeniu au discutat problema schimbărilor de personalitate care au apărut la persoanele care au fost "vaccinate" împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

Avocatul Dr. Reiner Fuellmich i-a intervievat pe Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf și Dr. Peter R. Breggin cu privire la diverse aspecte legate de vaccinurile COVID, inclusiv la ce servesc cu adevărat, ce efecte au asupra oamenilor și cum vor arăta viitoarele vaccinuri bazate pe cadrul tehnologic emergent mARN (sau modARN, după unii).

Dr. Wolf, autor și jurnalist, a vorbit în mod special despre distrugerea voinței oamenilor după injectare și despre cum arată aceasta în starea actuală a lumii. Dr. Breggin a dezvoltat acest subiect, subliniind paralelele tulburătoare dintre efectele ARNm asupra minții umane și practicile de lobotomizare din vechime.

"Cei mai mulți oameni cunosc lobotomia doar din filmul "Zbor deasupra cuibului de cuci", deși criza Covid a dezvăluit că nimic nu rămâne prea sinistru sau înfiorător pentru ca Big Pharma să conceapă și să includă în produse destinate a fi injectate în masă [sic] în populații sub eticheta de "vaccin"", notează The Exposé.

Nu numai că injecțiile COVID cauzează daune fizice profunde organelor corporale, așa cum am acoperit de mai multe luni, dar ele deteriorează și distrug, de asemenea, micile capilare care există în creier ca parte a barierei hemato-encefalice de importanță critică.

"Această avalanșă de distrugeri cauzate de injecții duce în cele din urmă la schimbări majore de personalitate la beneficiari, despre care experții discută în videoclipul de mai sus. În esență, injecțiile COVID mănâncă creierul oamenilor în timp real și îi transformă în zombi lobotomizați. Planul general cu toate acestea pare să fie acela de a supune planeta sub un fel de control al minții, deoarece această lobotomizare permite spălarea ulterioară a creierului beneficiarilor de injecții, posibil cu ajutorul 5G și al altor arme avansate împotriva populației. În cele din urmă, toate așa-numitele "vaccinuri" vor purta marca ARNm, ceea ce înseamnă că toată lumea va fi în cele din urmă distrusă și reprogramată cerebral. Printre acestea se numără viitoarele vaccinuri pentru rujeolă, gripă și alte boli infecțioase. De asemenea, vitele folosite pentru hrană primesc acum injecții cu ARNm, ceea ce afectează carnea și produsele lactate cu ceea ce conțin aceste injecții.", se spune in dialogul dintre experti.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu