John Doe 36: Bill Clinton a fost numit oficial drept "cel mai prolific pedofil" al lui Epstein în documentele judiciare

Postat la: 03.01.2024 - 08:53

Bill Clinton este menționat oficial ca fiind unul dintre "cei mai prolifici pedofili" într-o publicație care urmează să apară în documentele judiciare care îi numește și îi face de rușine pe violatorii de copii VIP care au legătură cu Jeffrey Epstein. Potrivit unui raport al ABC News, Clinton va fi identificat în documentele bombă ca fiind "John Doe 36".

Documentele, referitoare la un proces din 2015 intentat de Virginia Giuffre, victimă a lui Epstein, il menționează pe Clinton de peste 50 de ori. Mulți experți în drept susțin că aceste referințe au legătură cu eforturile lui Giuffre de a-l obliga pe fostul președinte să depună mărturie împotriva lui Epstein și a lui Ghislaine Maxwell, care se ocupă de sexul cu copii.

Se anticipează, de asemenea, că unele mențiuni despre Clinton implică eforturile comune ale lui Maxwell și Giuffre de a-l fi presat pe Epstein să dezvăluie informații în 2016, în urma invocării repetate a celui de-al cincilea amendament de către acesta în timpul unei depoziții în cadrul aceluiași proces.

"Judecătorul districtual american Loretta Preska a decis la începutul acestei luni că nu există nicio justificare legală pentru a continua să ascundă numele fostului președinte și peste 150 de nume de alți "John și Jane Does" menționați în înregistrări. Preska a ordonat ca desecretizarea să înceapă după 1 ianuarie", relatează ABC.

Persoanelor menționate în documente le-au fost deja dezvăluite legăturile cu Epstein și cu oribila sa rețea de trafic de sex. Se anticipează că viitoarea publicare va dezvălui identitățile a numeroși acuzatori, presupuse victime, foști asociați ai lui Epstein, membri ai cercului său de apropiați și persoane care ar fi implicate în activitățile sale criminale.

Printre cei menționați se numără Prințul Andrew, cu care, potrivit acuzațiilor, Giuffre a fost instruit de Maxwell și Epstein să se implice în activități sexuale în mai multe rânduri. Giuffre a încercat să emită o citație pentru mărturia lui Clinton în cadrul procedurilor sale legale, afirmând că l-a întâlnit pe fostul președinte pe insula izolată din Caraibe a lui Epstein, Little St. James. Clinton a negat că ar fi fost vreodată pe insulă.

Publicarea iminentă va dezvălui identitățile a peste 170 de persoane, cunoscute anterior sub numele de John și Jane Does, care au legătură cu Epstein. Judecătorul Preska a decis desecretizarea acestor documente chiar înainte de Crăciun, iar acestea urmează să fie făcute publice începând cu 2 ianuarie, după sărbătoarea de Anul Nou.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu