O colecție de aproape 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!

Postat la: 04.06.2023 - 11:08

Aproape 10.000 de fotografii din laptopul abandonat al lui Hunter Biden au fost încărcate pe un nou site - BidenLaptopMedia.com, care a fost indisponibil intermitent de la lansare din cauza traficului copleșitor.

Site-ul, a cărui realizare a durat luni de zile, este ideea fostului consilier al lui Trump la Casa Albă, Garrett Ziegler, care a lucrat ca asistent al consilierului economic Peter Navarro.

"Ne-a luat câteva luni ca, în primul rând, să analizăm fotografiile, aproximativ 10.000, și să redactăm organele genitale de pe fotografii", a declarat Ziegler, adăugând: "Principalul nostru obiectiv... este adevărul și transparența".

"Dacă poporul american vrea să știe cum este prima lor familie, o va primi. Și nu vom scoate fotografii care îi prezintă pe soții Bidens într-o lumină bună".

Site-ul include;

Și o mulțime de detalii personale;

Potrivit lui Ziegler, mai multe fotografii care conțineau date private au fost redactate, inclusiv cele care conțineau numere de securitate socială, informații bancare și numere de carduri de credit - precum și mai multe fotografii nud ale lui Hallie Biden, văduva lui Beau Biden.

Dintre numeroasele fotografii găsite pe laptop, Ziegler a furnizat Fox News Digital două fotografii inedite din laptop. Una dintre fotografii îl arată pe Hunter Biden îmbrățișat cu Zoe Kestan, iubita sa de atunci, în 2018. Cealaltă imagine - care prezintă o serie de droguri și un ambalaj de prezervativ așezat pe o masă - provine dintr-o conversație prin SMS pe care Hunter a avut-o cu Hallie Biden - văduva lui Beau Biden și fosta amantă a lui Hunter Biden - în același an.

Oferind mai multe informații despre tipul de conținut la care se pot aștepta telespectatorii pe site, Ziegler a spus că unele conținuturi care nu au "valoare de știri" nu vor fi prezentate. -Fox News

"Există, de exemplu, capturi de ecran ale jocurilor Candy Crush în care suntem destul de încrezători în a spune că nu au absolut nicio valoare de știri", a spus el. "Așadar, va fi vorba, aș spune, de 98% din fotografiile de pe dispozitiv, aproximativ 10.000 în total, deși va fi ceva mai puțin de atât."

"Va fi o relatare complet autentică a fotografiilor de pe dispozitiv", a continuat el.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu