S-a mai adeverit o teorie a conspirației. Acum e oficial: "Aurora boreală" și programul HAARP

Postat la: 07.11.2023 - 15:17

In legătură cu Aurora Boreală, văzută ieri din România și Ungaria, precum și din mai multe țări europene - fenomen polar specific celor doi poli magnetici ai Pământului, Artica și Antarctica nu la paralela 45 și mai jos, Croația, Bulgaria, Grecia, Italia - acum este și oficial, a scris cu argumente si dovezi Petre Caluian pe Facebook.

Pe site-ul programului HAARP al Universitatății Fairbanks din Alaska a fost postat un anunț in care publicul este inștiințat despre un program de cercetare efectuat in perioada 4-7 noiembrie 2023.

«Programul de cercetare HAARP va desfășura o campanie de cercetare în perioada 4-7 noiembrie pentru a studia strălucirea artificială a aerului și undele radio de frecvență foarte joasă/frecvență extrem de joasă (VLF/ELF).  Obiectivele principale ale acestei campanii de cercetare sunt de a înțelege mai bine mecanismele din ionosferă care produc emisii optice și de a investiga dacă anumite tipuri de unde din ionosferă pot amplifica undele VLF/ELF. Experimente suplimentare vor căuta să determine dacă sateliții pot folosi undele de plasmă în ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. (...) The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) este un program științific care vizează studierea proprietăților și comportamentul ionosferei.»

Important. «Unitatea de cercetare HAARP a fost transferată la data de 11.08.2015 de la Forțele Aeriene ale Statelor Unite către Universitatea Fairbanks din Alaska.» Mai multe pe site-ul programului HAARP al Universității: https://haarp.gi.alaska.edu/

Părerea mea personală, de conspiraționist înrăit este că Universitatea a făcut anunțul că urmează un experiment, pentru că indiferent in ce a constat experimentul real acesta era de o asemenea amploare și dimensiune incât nu putea fi ascuns de ochii lumii. Așa că l-au ascuns la vedere. Vedeți și Institutul Geofizic din Alaska anunța: Atenție, Fenomen HAARP vizibil pe cer!
foto 1 anunțul de pe site-ul Universității Fairbanks
foto 2 - 12 imagini cu Aurora Boreală vizibilă din România (sursa: Meteo Tulca-Bihor).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu