Santé Publique France și Libération acuză Covid pentru excesul de decese cauzate de vaccinuri!

Postat la: 30.12.2023 - 09:09

Articol aparut in France Soir:

În mai 2021, am relatat despre hecatombele care apar constant în săptămânile care urmează campaniilor de vaccinare în masă. Fie că a fost vorba de primii apostoli ai injecțiilor (Regatul Unit, Israel) sau de țări mai puțin populate (Emiratele, Kuweit, Mongolia, Monaco, Gibraltar), cele opt săptămâni care au urmat campaniilor au fost marcate de o rată de mortalitate excesivă Covid care a depășit-o cu mult pe cea observată în perioada fără vaccin.

israel

monaco

UAE

gibraltar

UK

Mai întâi, mass-media a negat faptele, deși acestea fuseseră stabilite de datele și curbele OMS. Apoi, în fața dovezilor tot mai numeroase de mortalitate excesivă post-vaccinare, mass-media le-a atribuit Covid, fără a lua în considerare că era mai probabil ca vaccinurile să faciliteze boala, fenomen nerecunoscut de studiile ratate.

Guvernele, agențiile de sănătate și mass-media au refuzat să ridice posibilitatea ca injecțiile să fie în vreun fel responsabile, iar "verificatorii rapizi", incapabili să nege excesul de mortalitate observat, l-au atribuit Covidului și "eficacității întârziate a vaccinurilor".

De atunci, pseudo-vaccinurile s-au dovedit a fi total ineficiente pentru a încetini răspândirea bolii, pe care au fost incapabile să o încetinească și pe care, probabil, chiar au facilitat-o, întrucât rata lunară de infectare la nivel mondial a crescut de șase ori după utilizarea lor pe scară largă.

image 6

și adesea mai mult în țările cele mai puternic vaccinate la momentul Omicron.

image 7

Injecțiile anti-Covid se dovedesc, de asemenea, ineficiente în prevenirea formelor grave ale bolii și a mortalității, care în noiembrie 2022 era de 20 până la 50 de ori mai mare în țările puternic vaccinate (Europa, SUA) decât în cele nevaccinate (Africa).

image 8

Ineficiența dramatică a pseudo-vaccinurilor este agravată de creșterea toxicității în timp. Medicii israelieni au fost primii care au descris miocardita post-vaccinală, recunoscută acum de toți autorii, care a fost asociată de atunci cu moartea subită, accidente neurologice, tulburări menstruale și de fertilitate, apariția de turbo-canceruri etc.

Concomitent cu recunoașterea acestor complicații postvaccinale, în toate țările vaccinate a apărut o mortalitate excesivă legată cronologic de campaniile de rapel, în timp ce epidemia de Covidie a dispărut datorită imunității conferite de Omicron.

Acest exces de mortalitate din toate cauzele a fost observat în Franța, unde a atins 9% din mortalitatea așteptată în 2022 (+53.800 de decese), așa cum ilustrează acest grafic INSERM:

IMAGE 9

Posibila legătură de cauzalitate între acest exces de mortalitate și vaccinarea cu Covid este întărită de faptul că apare la grupele de vârstă sub 55 de ani (unde riscul de mortalitate este scăzut și nu există nicio altă cauză cunoscută în afară de vaccinare pentru a-l explica) și după 85 de ani (grupă vaccinată în proporție de peste 90%).IMAGE 10

Pentru a exonera vaccinarea de această mortalitate excedentară în creștere, Fanny Fontan și Libération inventează un "al optulea val de Covidie care a cuprins țara în preajma Crăciunului", care nu există în nicio evidență, nici a Institutului Național de Statistică și Studii Economice, nici a OMS, după cum ilustrează curba următoare:dernier image

Într-o nouă încercare de a disculpa injecțiile anti-Covid, Fanny Fontan și Libération citează expertize care descriu leziunile vasculare tipice proteinei spike și dau vina pe Covidurile de lungă durată, uitând să precizeze că vaccinul Pfizer stimulează producția acestei proteine toxice pentru o perioadă de timp necunoscută.

Într-o nouă încercare de a nega rolul injecțiilor anti-Covid în excesul de mortalitate, Santé Publique France sugerează că creșterea numărului de decese ar putea fi legată de efectele întârziate ale izolărilor ale căror presupuse avantaje ne-au fost cândva lăudate, în timp ce noi le denunțam rezultatele calamitate.

Dar atunci când avansează ca posibilă explicație pentru excesul actual de mortalitate "purtarea de măști care au căzut în desuetudine" (în absența unei epidemii!), ei ating culmea ridicolului.

În acest articol înșelător menit să disculpe rolul vaccinurilor în excesul actual de mortalitate, epidemiologul Mircea Sofonea pune o întrebare de mare actualitate: "Acest exces de risc pe care îl observăm este constant în timp, caz în care va exista o acumulare, sau acest efect se va estompa în timp?

Păcat că, prin faptul că nu a menționat rolul cauzal al injecțiilor cu ARNm, nu a abordat problema crucială care îi frământă atât pe medici, cât și pe pacienți - cea a tratamentelor menite să neutralizeze efectele secundare ale injecțiilor anti-Covidiu. Să sperăm că cercetătorii vor găsi rapid o soluție la această problemă și vor pune capăt noii hecatombe post-injecție.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu